Skip to main content
Dine genveje

Konferencestole og mødestole

Se vores store udvalg af konferencestole og mødestole designet og produceret af kendte danske og nordiske designere. Langt de fleste af stolene i vores udvalg kan anvendes til både konferencer og i mødelokaler, men flere af dem passer også ind i loungeområdet, receptionen eller stuen derhjemme.

resultater

Konferencestole skal være både komfortable og praktiske

I dag er kravet til en konferencestol meget højere end tidligere. Først og fremmest skal man sidde godt, men de skal også bidrage til den rette stemning og skabe det rette miljø. Sidst, men ikke mindst, skal de naturligvis være praktiske og kunne stables eller låses sammen på en række.

Vælg den rette mødestol

En konferencestol kan også kaldes en mødestol. En mødestol er ikke bare en almindelig stol. I mange mødelokaler forhandles der vigtige aftaler eller træffes store beslutninger. Derfor er det vigtigt, at lokalet har den helt rette atmosfære og stemning, så alle parter har det komfortabelt undervejs. Dette bidrager en mødestol med i høj grad. Hvilke signaler skal din mødestol udstråle? God smag og stil? Seriøsitet og professionalisme? Eller skal den udtrykke modernitet? Se vores udvalg igennem, og du finder helt sikkert den rette mødestol til dit behov.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)