Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Find din næste gamer stol her

Her på siden finder du hele vores udvalg af gamer stole. Vi har valgt at have Gear4U, Nordic Gaming og Sandberg i vores sortiment, da de er garant for topkvalitet til en stærk pris.

resultater

Derfor er det vigtigt med en gamer stol

Når du gamer i mange timer i træk og ofte gør det dagligt, så har din krop brug for ordentlig komfort. Derfor er gamer stole rigtig populære blandt mange, der ønsker at være seriøse omkring deres gaming, da din siddestilling vil være yderst komfortabel og risikoen for spændinger m.m. formindskes.

Så om det er CS, Fifa eller noget helt tredje du ønsker at nå til tops inden for, vil en god stol altid være et godt redskab i jagten på succes.

Hvad er det specielle ved gamer stole?

En gamer stol er lavet med ét formål – at skabe mest mulig komfort for en gamer som dig. Det handler om at optimere på alle detaljer, sådan at dit spil kan tale for sig selv. Stolene er derfor bygget op med udgangspunkt i ergonomi, og giver din krop optimal støtte. De kan ligeledes justeres, sådan de altid passer perfekt til dig.

Vi kan ikke love, at du vil stryge til tops med en gamer stol, men til gengæld kan vi godt love, at du kommer til at sidde yderst komfortabelt – også selvom du spiller i mange timer i træk.

Hvad med en normal kontorstol? 

Man kan selvfølgelig stadige game fra en helt normal kontorstol – eller stol i det hele taget – hvilket nok ikke er en overraskelse. Det siger derfor lidt sig selv, at det selvfølgelig ikke er et must at eje en toptunet gamer stol for at kunne præstere ordentligt. Men din siddestilling er bare rigtig vigtig at have i fokus, da du minimere risikoen for spændinger og andre helbredsproblemer, når du sidder ordentligt foran computeren. 

Har du prøvet en allerede? 

Måske er du i tvivl om, om det virkelig kan betale sig at investere i en kontorstol, der er beregnet til gaming, og det kan vi sagtens forstå! For selvom de har eksisteret i en del år efterhånden er det stadig en relativ ny opfindelse – i hvert fald for den helt almindelige gamer. Men hvis du har prøvet en sådan stol i en butik eller ved en bekendt, så er du heller ikke i tvivl om, hvor fantastisk god komfort en gamer stol giver. Og så er det svært at gå tilbage til den traditionelle kontorstol, når der skal games!

Kan jeg så købe alt til min gaming ved Daarbak?

Stort set! Er det en decideret gaming computer, som du er på udkig efter, kan vi dog ikke hjælpe dig. Til gengæld har vi alt fra musemåtter til headsets i vores sortiment, sådan du har rig mulighed for at blive klædt godt på til dit næste online eventyr. God gaming! 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)