Skip to main content
Dine genveje

Chefstole i eksklusiv kvalitet

Vores chefstole er i eksklusiv og lækker kvalitet, som udstråler en seriøs og professionel attitude. Det som ofte kendetegner en chefstol, er en god højde på ryglænet evt. med hovedstøtte, et bredere sæde evt. i læder samt justerbare multifunktionsarmlæn. Vores chefstole har ikke blot lækkert design, men også et vælg af indstillingsmuligheder og funktioner, som giver en fortrinlig siddekomfort - en rigtig chef fortjener en rigtig chefstol!

resultater

Enhver chef fortjener en chefstol

At udvælge en chefstol handler ikke altid om at vise sig frem. Det handler mere om, at vise autoritet, professionalisme og seriøsitet overfor kunder, klienter, samarbejdspartnere osv. Chefstole kan naturligvis også købes til resten af medarbejderstaben, for hvem har ikke lyst til at føle sig som sin egen chef?

Chefstolene har langvarig siddekomfort

Selvom chefstolene ser godt ud, så er der på ingen måde skåret ned på hverken funktionalitet eller siddekomfort. Vores chefstole har en række indstillingsmuligheder, som gør, at de kan tilpasses individuelle behov. Langt de fleste af chefstolene har også multifunktionelle armlæn, som kan justeres på flere forskellige måder eller fjernes helt. Siddekomforten er helt i top, og chefstolene er designet til at blive brugt gennem en lang arbejdsdag.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)