Skip to main content
Dine genveje

En kontorstol til ethvert behov

Her finder du et kæmpe udvalg af kontorstole. Vi har alle typer kontorstole, både til dem som ønsker en ergonomisk kontorstol i et lækkert og funktionelt design, men vi har også billige kontorstole til den prisbevidste, som ønsker en kvalitetsstol, uden at gå på kompromis med prisen. Vi forhandler bl.a. med kontorstole fra tyske Interstuhl, som er anerkendte verden over for deres design, siddekomfort og tyske grundighed.

 

Mest populære

 

Alle vores kontorstole

resultater

Vi har et bredt sortiment af kontorstole

Vi gør en dyd ud af at have et af landets største sortimenter, så du kan finde den kontorstol, som du mangler. Sidder du på kontoret det meste af dagen, er det vigtigt at kontorstolen er komfortabel og stabil, så du ikke overbelaster dig selv på arbejdspladsen. Har du fundet en kontorstol, som du er interesseret i, men ikke lige i den rigtige farve eller det rigtige stof? Så kontakt os endelig på telefon 96 33 33 97 og forhør dig nærmere. Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og kan få stort set alle tænkelige varianter hjem. Bemærk venligst at priser kan variere alt efter farve og stoftype.

Fokus på ergonomien

For mange handler en kontorstol ikke bare om at sidde ned. Man skal også kunne sidde behageligt ned i rigtig mange timer uden at mærke ømheder og stress i kroppen. Derfor kan man med fordel vælge ergonomiske kontorstole, hvor der er ekstra stor fokus på at være i bevægelse og give varierende siddestillinger. Vi har flere specielle varianter, som konstant sørger for alsidige siddepositioner og som stabiliserer samt træner ryg- og kernemuskulaturen.

Undgå derfor rygsmerter og vælg den helt rigtige kontorstol, som vil assistere dig i løbet af din arbejdsdag, og sikre at du forhåbentligt ikke har ondt i ryggen, når du skal hjem

Er du i tvivl om, hvad der er det bedste for dig er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så rådgiver vi dig gerne i jagten på den perfekte kontorstol.

Kom forbi og prøv

Selvom vi forsøger at afbillede og beskrive vores kontorstole på bedste vis, så har vi selvfølgelig forståelse for, at du gerne vil prøvesidde stolen inden, at du køber den. For det er ikke helt lige meget, hvilken kontorstol du ender med at købe. Tænk på, hvor mange timer du skal bruge på den? Det er rigtig mange, så selvfølgelig skal det være den helt rigtige for dig.

Du kan derfor komme forbi en af vores butikker i hhv. Aalborg, Brønderslev, Silkeborg, Vejle, Varde, Ribe og Roskilde og prøve vores mange kontorstole. Her kan du selvfølgelig også få den nødvendige vejledning, så du ender op med den helt rette stol.

Vi glæder os til at hjælpe dig

Udover kontorstole kan vi også hjælpe dig med resten af din kontorindretning. På vores blog kan du bl.a. få den nyeste inspiration om alt til arbejdspladsen. Skal du have et skrivebord til kontorstolen eller andet, så har vi det garanteret også i vores store sortiment.

Vi sætter en dyd i, at være din rådgiver og vidensbank. Har du spørgsmål af nogen art gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig bedst muligt.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)