Skip to main content
Dine genveje
Garderobe

Garderobe & Tilbehør

Mangler du inspiration til din garderobeindretning? Gå på jagt, og find det, du mangler, her i vores webshop. Vi forhandler alt indenfor garderober såsom knagerækker og stumtjenere. Hvis du mangler vejledning eller yderligere inspiration, er du meget velkommen i en af vores mange butikker landet over. Se også tilbud på et klassisk garderobeskab til Danmarks bedste priser.

 

Mest solgte

 

Alle produkter

resultater

En garderobe er ikke bare en garderobe

Hos Mogens Daarbak A/S betyder det noget for os, at vores kunder kommer hjem med netop det garderobeinventar, der kan opfylde de ønsker, den enkelte har. Vi gør derfor en dyd ud af at tilbyde garderobeskabe og tilbehør i forskellige materialer og modeller, så du har et bredt udvalg at vælge imellem – alt sammen til billige priser uden det går på kompromis med vores velkendte, høje kvalitet.

Billige priser og kvalitet går hånd i hånd hos Mogens Daarbak A/S

Hos os er det en selvfølgelighed at tilbyde vores kunder markedets bedste kvalitet til priser, der er til at betale. Vi samarbejder udelukkende med producenter, der kan leve op til de høje standarder, vi sætter for vores produkter. Vi tilbyder garderobeløsninger og -inventar fra bl.a. Frost Design Denmark, C+P Møbelsystemer og Loca i form af bl.a. bøjlestænger , hattehylder  og paraplyholdere . Desuden kommer vores produkter i bl.a. sort, lime og aluminium i mange forskellige modeller. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)