Skip to main content
Dine genveje
Standerlampe

Gulvlamper & Standerlampe

Hos Mogens Daarbak A/S finder du både billige og stilfulde standerlamper i høj kvalitet. Vores udvalg af standerlamper fra både Artemide og Luceplan Scandinavia giver dig muligheden for at indrette efter din egen, personlige smag og derved skabe det rum, du altid har ønsket dig.

resultater

En fleksibel belysningsløsning

Standerlampen er utrolig brugervenlig og gør det let for dig at ændre i din indretning, hvis du har behov for det. I løbet af få minutter kan du hurtigt re-designe mødelokalet, så borde og stole passer til mødesituationen. Med en standerlampe er du ikke afhængig af loftslampens eller pendlens placering, og du kan derfor frit placere møblerne som ønsket. 

Vi har lamper til alle behov

Hvad end du har brug for en bordlampe til loungen, stuen, mødelokalet eller andet, så har Mogens Daarbak A/S den bedste løsning til ethvert behov. Vi tilbyder billige kvalitetslamper med fod i både, hvid, rød og sort, men også i aluminium og klar. Alle er produceret i hårdføre materialer, der udstråler både kvalitet og lækkert design. Tag et kig i vores store udvalg af lamper og belysning, og find inspiration til din indretning. Du er også meget velkommen i en af vores mange butikker fordelt i hele Danmark.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)