Pendel - Pendel i forskellige størrelser, materialetyper og mål. Se og køb din pendel allerede i dag og få leveret i morgen. Skip to main content
Dine genveje
Pendel

Pendel

Her kan du se vores udvalg af smukke og stilrene pendler fra Artemide og Lucaplan Scandinavia. Bestil din nye pendel her, og modtag den kort tid efter, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

resultater

Lys til både arbejde og spisning

En pendel giver god belysning i rummet, som gør, at du både kan bruge det til både spisning og arbejde, når dagslyset ikke er tilstrækkeligt. Pendler fra Mogens Daarbak A/S giver et behageligt og blødt lys, men er samtidig kraftigt og kan let lyse et rum op. 

Pendler i lækkert design

Hos os går vi meget op i at kunne levere kvalitetsprodukter til billige priser, hvor produkterne samtidig har et flot og stilfuldt design. Vi tilbyder kvalitetspendler i både hvid, krom, rød og klar, så du kan skabe det look, du ønsker i dit rum. Pendlerne kan bruges både i entréer og stuer, men også over fx konferenceborde og skriveborde, hvor de giver det optimale lys, du har brug for. Har du brug for lamper til dine andre rum? Så se vores brede udvalg af fx bordlamper og væglamper.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)