Skip to main content
Dine genveje
Bordlampe

Bordlamper

Her på siden finder du et stort udvalg af bordlamper til skrivebord, skranke eller andet møbel. Vi har noget for enhver smag og i alle prisklasser. Vores sortiment favner både større og mindre bordlamper med og uden bordfod i bl.a. sort, sølv og aluminium fra mærker som Luxo, Unilux, Flos, Matting, Diasonic og Needlite. Nedenfor finder du lamper i forskellig kvalitet, flotte designs, klassikere og meget mere. Uanset behov og stil, så finder du din nye lampe her. Lad dig inspirere og bestil nemt og bekvemt.

resultater

Bordlamper, der giver det bedste arbejdslys

En bordlampes primære funktion er at give det bedste lys uden at optage for meget plads på bordet. Alle vores lamper er designet med dette i fokus og imødekommer derfor de krav, du måtte have til din nye lampe. Fælles for dem alle er, at de er lette at montere, hvor end du ønsker, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at bruge din nye lampe, så snart du får den hjem. Det betyder også, at du til hver en tid kan flytte lampen fra rum til rum og efter behov. Flere af vores bordlamper har indbygget lysdæmper, så du selv kan regulere lysstyrken. Lamper med den funktion kan derfor bruges til flere formål, hvad end det er skarp belysning til arbejdsopgaver eller et mere afdæmpet og hyggeligt lys til børneværelset. Det giver dig mulighed for at variere lyset og skabe lige netop den stemning, du ønsker. Bordlamper med skærm kaster lyset nedad og er derfor særligt gode, hvis du ønsker blid belysning.

Bordlampe i lækkert og flot design

Bordlamper er en fast del af indretningen i mange hjem og på arbejdspladser. Det er et musthave på regnfulde sommerdage og de mørke vinteraftener. Hvis du leder efter belysning, der både er funktionel og dekorativ i stuen, køkkenet, soveværelset, på kontoret eller en hylde, så kan vi med garanti hjælpe dig!

Vores bordlamper er for dig, der ønsker at skabe et stilfuldt udtryk uden at skulle betale i dyre domme. Vores billige priser går aldrig på kompromis med kvaliteten, og med lampernes flotte og funktionelle design kan de let passe ind i alle rum. Bordlamperne egner sig ikke kun til skrivebordet, de kan sagtens bruges til eksempelvis både hylder og reoler. Find desuden inspiration i vores store udvalg af fx pendler og olielamper. Kan du ikke finde den lampe, du søger, er du altid meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 96 33 33 33. Fortæl os om dine ønsker og behov, så vi kan finde den rette løsning til dig.

Førsteklassesbelysning

Der er ingen tvivl om, at LED belysning er fremtidens lyskilde. Vælg derfor LED pærer, når du køber din næste lampe og til belysning generelt. Fordelene ved en LED pære er blandt andet at den holder 40x længere end en halogen pære. Ved brugen af sådan en energivenlig pære er der er store økonomiske besparelser at hente - du sparer helt op til 65-80% på elregningen. Strømforbruget er lavt i forhold til lysudbyttet, og en LED pære tænder med det samme, du trykker på knappen. Der er dermed ingen opvarmningstid. Bordlamper med LED pærer skåner desuden miljøet, da de har et mindre CO2 udslip og er fri for tungmetaller. Derudover har de en brændetid på mere end 50.000 timer. Med andre ord slipper du for at skifte særligt tit.

Når du skal vælge pære, bør du være opmærksom på at kigge efter LED pærens Ra-værdi, også kaldet farvegengivelse. Jo højere værdien er, jo bedre lyskvalitet får du. Ra-værdien er typisk mellem 80-90.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)