Skip to main content
Dine genveje
Bordlampe

Bordlampe

På daarbak.dk finder du et stort udvalg af bordlamper til skrivebord, skranke eller andet møbel. Her er bordlamper for enhver smag og i alle prisklasser. Find den bordlampe her på siden du søger, hvor du finder kvalitet, flotte designs, klassikere, nyt og moderne og meget mere. Vi tilbyder både bordlampe med og uden bordfod i bl.a. sort, sølv og aluminium. Lad dig inspirere og køb nemt og bekvemt på daarbak.dk.

resultater

En bordlampe giver dig det bedste arbejdslys

En bordlampes primære funktion er at give det bedste lys uden at optage for meget plads på bordet. Alle vores bordlamper er designet med dette i fokus og imødekommer derfor de krav, du har til en bordlampe. Bordlamperne er lette at montere på bordet, så du kan komme i gang med at bruge den, så snart du får den hjem.

Bordlampe i lækkert og flot design

Vores bordlamper er for den, der ønsker at skabe et stilfuldt udtryk uden at skulle betale i dyre domme. Vores billige priser går aldrig på kompromis med kvaliteten, og med lampernes flotte design kan de let passe ind i alle rum. Vores bordlamper egner sig ikke kun til skrivebordet, men kan sagtens bruges på både hylder og reoler. Find desuden inspiration i vores store udvalg af fx pendeler og olielamper. Køb din nye bordlampe nu hos daarbak.dk. Finder du ikke den bordlampe du søger, er du velkommen til at ringe til os på 96 33 33 33.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)