• Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person
  • Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person
  • Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person
  • Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person
  • Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person
  • Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person

    +1

Mikomax Hush Work Lydtæt Mødeboks med Skrivebord til 1 Person

Varenr.
132638

MikomaxHush Work fra Mikomax er en lydtæt boks til som egner sig godt til koncentreret arbejde, videokonference eller korte møder som skal holdes personlige. Boksen er udført i en metalramme fyldt med akustiske paneler som gør, at boksen fungerer som en lydtæt arbejdsplads, hvor man ikke bliver forstyrret af det baggrundsstøj der findes på åbne kontorer. På samme måde vil man, når man er i boksen, ikke forstyrre ens kolleger uden for boksen. Den store glasdør gør, at du ikke mister følelsen af at vide hvad der foregår i rummet omkring dig. Inde i mødeboksen finder du alt hvad du behøver, for at kunne fortsætte dit arbejde. Der er indbygget skrivebord, LED-lys med dæmpningsfunktion, mulighed for at tilføje en bluetooth-højttaler, automatisk ventilationssystem, dør med anti-kollision, hærdet glas og håndtag, udtagsmodul med strømstik, USB-stik og RJ45 stik. Så snart dit kontor har fået installeret en lukket mødeboks, vil du hurtigt undre dig over hvordan I har kunnet klare jer uden. Til arbejdspladser med få mødelokaler, så er det en perfekt løsning til det hurtige møde, private telefonsamtaler og meget mere.

Læs mere

106.453,12 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 21.09.20

Beskrivelse

Hush Work fra Mikomax er en lydtæt boks til som egner sig godt til koncentreret arbejde, videokonference eller korte møder som skal holdes personlige. Boksen er udført i en metalramme fyldt med akustiske paneler som gør, at boksen fungerer som en lydtæt arbejdsplads, hvor man ikke bliver forstyrret af det baggrundsstøj der findes på åbne kontorer. På samme måde vil man, når man er i boksen, ikke forstyrre ens kolleger uden for boksen. Den store glasdør gør, at du ikke mister følelsen af at vide hvad der foregår i rummet omkring dig. Inde i mødeboksen finder du alt hvad du behøver, for at kunne fortsætte dit arbejde. Der er indbygget skrivebord, LED-lys med dæmpningsfunktion, mulighed for at tilføje en bluetooth-højttaler, automatisk ventilationssystem, dør med anti-kollision, hærdet glas og håndtag, udtagsmodul med strømstik, USB-stik og RJ45 stik. Så snart dit kontor har fået installeret en lukket mødeboks, vil du hurtigt undre dig over hvordan I har kunnet klare jer uden. Til arbejdspladser med få mødelokaler, så er det en perfekt løsning til det hurtige møde, private telefonsamtaler og meget mere.

• Lydabsorberende boks til koncentreret arbejde, telefonsamtaler, møder osv.
• Indbygget LED-lys med dæmpningsfunktion.
• Automatisk ventilationssystem.
• Hærdet glasdør med håndtag og lydisolerende effekt.
• Indbygget skrivebord i fast højde.
• Indbygget strømstik, USB-stik og RJ45-stik til netværk.
• Kan flyttes uden at skulle skilles ad.
• Beregnet til 1 person.

 

Mindre støj = større arbejdsglæde
Undersøgelser har vist, at støj og larm kan skabe koncentrationsbesvær, træthed og være en kontribuerende faktor til fx stress. Det behøver ikke være overdøvende larm, men en konstant støj fra kolleger på fx åbne kontorlandskaber kan være nok til at forværre dine kollegers produktivitet. En lukket mødeboks, hvor du er garanteret arbejdsro, kan være en god løsning for de fleste, og være med til at forhøje arbejdsglæden.


Sundere arbejdsmiljø giver bedre kolleger
Mødebokse giver mulighed for at oprette små, men sædeles praktiske mødelokaler, hvor man kan sidde i fred uden forstyrrelser udefra. Samtidigt forstyrrer man heller ikke ens kolleger, som man måske ville have gjort hvis man havde holdt mødet ved skrivebordet. Mødeboksene er også gode til fokuseret arbejde, hvor det er vigtigt at man ikke bliver forstyrret. Og dét giver et bedre arbejdsmiljø!


Hold dine samtaler og møder private
Telefonen ringer ofte når man er på arbejde – men man styrer ikke altid hvem der ringer. Nogle gange kan det være akavet at have en privat samtale med kollegerne siddende rundt om en, og det kan på samme måde også være forstyrrende at være den der ufrivilligt lytter med. Med en lukket telefonboks har man altid et fortroligt sted at gå hen og have en telefonsamtale, hvor man slipper for lyttende ører.


Hvorfor eje, når man kan leje?
En mødeboks eller telefonboks kan godt være en større investering for enhver virksomhed. Det ved vi selvfølgelig godt, og derfor tilbyder vi også muligheden for at lease mødebokse og telefonbokse til en særdeles attraktiv pris! Du kan læse mere om leasing af kontormøbler her, hvor du også kan blive kontaktet for at få udarbejdet er individuelt tilbud.

 

Vi tilbyder selvfølgelig levering med montering af alle typer mødebokse:
• 1 personers bokse: Levering og ca. 5 timers montage: 2750 kroner ekskl. moms.
• 2 personers bokse: Levering og ca. 10 timers montage: 5500 kroner ekskl. moms.
• 3-4 personers bokse: Levering og ca. 15 timers montage: 8250 kroner ekskl. moms.

Specifikationer

Mærke
Mikomax
Dybde
120 cm
Farve
Hvid
Model
Hush Work
Materiale
Melamin
Format
1 person
Højde
230 cm
Bredde
160 cm