Besked

Black Week er i gang! Spar op til 60% på tusindvis af varer!

  • Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer
  • Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer

Mikomax Hush Meet L Lydisoleret Mødeboks til 4 Personer

Varenr.
132640

MikomaxHusk Meet L fra Mikomax er et suverænt alternativ til konferencerum og mødelokaler. Med plads til op til fire personer, så kan Hush Meet L give dig samme privatliv som et lukket mødelokale, men giver dig mulighed for at tilpasse boksen til et dynamisk arbejdsliv hvor arbejdspladsen er i udvikling. Boksen er lydisoleret, så den er perfekt til private møder, videokonferencer, telefonsamtaler og lignende. Mikomax Hush Meet L er en modulær mødeboks, hvilket vil sige at du har mulighed for at udbygge den med ekstra moduler så der er plads til hele otte personer. I denne konfiguration får du plads til fire personer. Inde i mødeboksen finder du alt hvad du har brug for. Glaspanelerne er lydsikre, der er indbygget LED-lys i loftet, et effektivt ventilationssystem, strømudtag, USB-opladere og RJ45 netværksstik. Det er også muligt at hænge en tv-skærm på centralpanelet til præsentationer eller videokonferencer.

Læs mere
Kan også leases

148.593,75 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 15.01.21

Beskrivelse

Husk Meet L fra Mikomax er et suverænt alternativ til konferencerum og mødelokaler. Med plads til op til fire personer, så kan Hush Meet L give dig samme privatliv som et lukket mødelokale, men giver dig mulighed for at tilpasse boksen til et dynamisk arbejdsliv hvor arbejdspladsen er i udvikling. Boksen er lydisoleret, så den er perfekt til private møder, videokonferencer, telefonsamtaler og lignende. Mikomax Hush Meet L er en modulær mødeboks, hvilket vil sige at du har mulighed for at udbygge den med ekstra moduler så der er plads til hele otte personer. I denne konfiguration får du plads til fire personer. Inde i mødeboksen finder du alt hvad du har brug for. Glaspanelerne er lydsikre, der er indbygget LED-lys i loftet, et effektivt ventilationssystem, strømudtag, USB-opladere og RJ45 netværksstik. Det er også muligt at hænge en tv-skærm på centralpanelet til præsentationer eller videokonferencer.

• Lydsikker boks med glaspaneler og akustikpaneler.
• Indbygget LED-lys i loftet som kan dæmpes.
• Effektiv ventilationssystem sikrer frisk luft fra uden for boksen.
• Indbyggede strømstik, USB-opladere og RJ45 netværksstik.
• Mulighed for ophæng af skærm/TV.
• Modulært design giver dig mulighed for at udvide boksen til store kapacitet senere.
• Mobilt design der kan flyttes uden at skulle skilles ad.

 

Mindre støj = større arbejdsglæde
Undersøgelser har vist, at støj og larm kan skabe koncentrationsbesvær, træthed og være en kontribuerende faktor til fx stress. Det behøver ikke være overdøvende larm, men en konstant støj fra kolleger på fx åbne kontorlandskaber kan være nok til at forværre dine kollegers produktivitet. En lukket mødeboks, hvor du er garanteret arbejdsro, kan være en god løsning for de fleste, og være med til at forhøje arbejdsglæden.


Sundere arbejdsmiljø giver bedre kolleger
Mødebokse giver mulighed for at oprette små, men sædeles praktiske mødelokaler, hvor man kan sidde i fred uden forstyrrelser udefra. Samtidigt forstyrrer man heller ikke ens kolleger, som man måske ville have gjort hvis man havde holdt mødet ved skrivebordet. Mødeboksene er også gode til fokuseret arbejde, hvor det er vigtigt at man ikke bliver forstyrret. Og dét giver et bedre arbejdsmiljø!


Hold dine samtaler og møder private
Telefonen ringer ofte når man er på arbejde – men man styrer ikke altid hvem der ringer. Nogle gange kan det være akavet at have en privat samtale med kollegerne siddende rundt om en, og det kan på samme måde også være forstyrrende at være den der ufrivilligt lytter med. Med en lukket telefonboks har man altid et fortroligt sted at gå hen og have en telefonsamtale, hvor man slipper for lyttende ører.

 

Leasing af mødebokse til din arbejdsplads:

En mødeboks kan være en større investering for mange virksomheder, så derfor tilbyder vi også muligheden for at lease denne eller andre mødebokse og telefonbokse til din arbejdsplads.

Læs mere om leasing her af mødebokse her. Vi sørger selvfølgelig for en skræddersyet løsning og et godt tilbud, som imødekommer behovene i din virksomhed.

 

Vi tilbyder selvfølgelig levering med montering af alle typer mødebokse:
• 1 personers bokse: Levering og ca. 5 timers montage: 2750 kroner ekskl. moms.
• 2 personers bokse: Levering og ca. 10 timers montage: 5500 kroner ekskl. moms.
• 3-4 personers bokse: Levering og ca. 15 timers montage: 8250 kroner ekskl. moms.

Specifikationer

Mærke
Mikomax
Farve
Hvid
Model
Hush Meet L
Format
4 personer
Højde
230 cm
Bredde
260 cm
Dybde
180 cm
Antal Pr. Pakke
1
Antal Pr. Kolli
1
Materiale
Melamin
Leverandør Varenummer
HUS-BX-012