• Loungestol Borg Rapide Lysgrå
  • Loungestol Borg Rapide Lysgrå
  • Loungestol Borg Rapide Lysgrå
  • Loungestol Borg Rapide Lysgrå
  • Loungestol Borg Rapide Lysgrå

Loungestol Borg Rapide Lysgrå

Varenr.
64635

BorgRapide er en loungestol, der kombinerer retrospektivt formsprog med nutidens behov for funktionalitet. De praktiske detaljer er inspireret af en trillebør, så stolen nemt kan flyttes rundt efter behov eller lyst. Elementerne i træ (træben, hjul og håndtag) forstærker det varme hjemlige udtryk. Stolen byder på høj komfort i mange afslappende stillinger.

Læs mere

8.920,00 kr.

Antal

Pr. stk.

Spar

Levering
Forventet levering 11.08.20

Beskrivelse

Rapide er en loungestol, der kombinerer retrospektivt formsprog med nutidens behov for funktionalitet. De praktiske detaljer er inspireret af en trillebør, så stolen nemt kan flyttes rundt efter behov eller lyst. Elementerne i træ (træben, hjul og håndtag) forstærker det varme hjemlige udtryk. Stolen byder på høj komfort i mange afslappende stillinger.

Møblerne fra Borg er som standard betrukket med tekstilet Advantage. Stoffet er designet med en klassisk æstetik og en høj ydeevne, der gør stoffet velegnet til kontor og erhverv. Materialet er en blanding af polypropylen, uld og viscose. Lang holdbarhed får stoffet til at bevare udseendet og holde i årevis. Advantage er et lærredsvævet stof og fås i et stort udvalg af både rene farver og blandinger. Der er 5 års garanti.

OBS: Farverne på billederne kan variere ift. den egentlige farve og skal derfor kun opfattes som vejledende.

Specifikationer

Mærke
Borg
Dybde
91 cm
Producentens Varenummer
RPD/TT60
GTIN
5703338245734
Antal pr. pakke
1
Farve
Grå
Model
Rapide
Materiale
Camira Advantage
Højde
60 cm
Bredde
79 cm