Skip to main content
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Stand Up møbelserie til det dynamiske kontor

Mikomax Stand Up - Kun hos Daarbak

Stand Up detaljebillede

I samarbejde med Mikomax Smart Office lancerer Mogens Daarbak A/S nu et ­unikt hæve-sænke system i Danmark. Stand Up får dig langt hurtigere op af stolen, end du er vant til – og helt uden motor.

Betjeningen af hæve-sænke-bordet er intuitiv og følger dine bevægelser, når du rejser dig eller sætter dig, så du ikke skal vente på en langsom eller højlydt elmotor. Sammen med mange andre smarte funktioner giver Stand Up bordet dig en ny og bedre oplevelse af arbejdsdagen. 

Arbejdspladsen der tilpasser sig

70% af alle ansatte i arbejdslivet klager over mangel på fysisk komfort på kontoret. Stand Up systemet fra Mikomax afhjælper dette ved at introducere dynamik i måden, vi arbejder på. På den måde håber man at kunne undgå problemer opstået af stillesiddende arbejde. Med dobbelte håndtag og hurtig hævning og sænkning af bordet er det nemt at komme op at stå eller ned at sidde. 

Stand Up hæve-sænke-bord er designet, så det kan opbygges og kombineres på mange forskellige måder. Du kan derfor få en løsning, der er tilpasset dine behov. Sidder du og arbejder, får du automatisk en koncentreret arbejdszone med afskærmning. Står du op sammen med dine kolleger i samme arbejdszone, er der derimod optimale betingelser for samarbejde.


Stand Up i kontorlandskab med tryk på gavlen

Stand Up arbejdsplads åbent kontor

Bestil trykt brochure

Udfyld nedenstående formular, så sender vi dig uden omkostninger en trykt version af brochuren om Stand Up kontorserien.


Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)