Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Sitting Point møbler på strand.

Sitting Point

Sitting Point laver siddemøbler til ethvert formål. Lige fra den klassiske sækkestol med god plads til at flyde ud, til praktiske og funktionelle puffer. Mange af møblerne er vand- og smudsafvisende, og kan trække med udenfor når solen skinner og bruges som en ekstra stol på terrassen eller græsplænen.

Stolene er fyldt med 100% EPS-materiale som er helt støv- og giftfrit. Der er mange designs, farver og størrelser at vælge imellem, så hvad enten du mangler en sækkestol til børneværelset, stuen eller nogle store sækkestole til en lounge, så kan du helt sikkert finde en model fra Sitting Point der passer til lige netop dit formål.

resultater

Med store krav om kvalitet og kreativt design har Sitting Point produceret sækkestole og siddemøbler siden 2004. I dag spænder udvalget bredt, og du kan finde spændende siddemøbler til enhver smag i deres sortiment. EPS-perlerne som er at finde i de fleste af Sitting Points møbler er producerede i Danmark og er ligeledes af høj kvalitet, som er sikret gift- og støvfrit.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)