Skip to main content
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Stil, klassisk design og kvalitet

Republic of Fritz Hansen™ er indbegrebet af stil, klassisk design og kvalitet. Det er møbler med rig mulighed for at udtrykke individualitet og for at fremstå unik. Det er i det hele taget møbler med muligheder, og udvalget rummer, udover til bolig, også til konferencelokaler, hvile/vente-områder, kantine og kontor.

Hos Mogens Daarbak A/S forhandler vi møbler fra Republic of Fritz 

Hansen, og vores møbelkonsulenter står altid klar til at guide og inspirere dig. Med andre ord er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på
96 33 33 33 for inspiration, viden eller andet vedrørende de møbelvalg du skal træffe. 

Sikkert er det dog, at Republic of Fritz Hansen er et godt valg.

Se nærmere på det flotte og interessante udvalg, som rummer det nyeste og mest populære fra Republic of Fritz Hansen. 

Lad dig inspirere her på daarbak.dk og lad derefter os hjælpe dig, så vi finder en løsning der lever op til dine ønsker og behov.

Ønsker du at blive kontaktet?

Har du lyst til en snak om dine muligheder og behov i forhol til et evt. valg af møbler fra Republic of Fritz Hansen, skal du blot udfylde nedenstående formular og så vil en af vores møbelkonsulenter kontakte dig snarest.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Nyt liv til gammel klassiker

I 1958 blev Dråben™ designet af Arne Jacobsen. I selskab med Svanen™ og Ægget™ blev Dråben produceret eksklusivt til SAS Royal Hotel i København. Nu mere end 50 år efter relanceres denne del af mesterværket. 

Den lille stol med den store personlighed og særlige historie er med sit nye design frisk og sprudlende med en flot kombination af imødekommenhed og bevægelsesfrihed, der sikrer en særdeles behagelig siddekomfort.

Dråben kan fås i plast i seks farver eller med polstring i stof og læder. Basen består af fire forkromet eller pulverlakerede stålben.

Få mere at vide om stolen og dens kombinationsmuligheder ved kontakt til Mogens Daarbak A/S.

Nap

NAP™ stolen er, med fokus på optimal siddekomfort, designet af danske Kasper Salto. Resultatet er en unik stol, hvor du uanset hvilken stilling du sidder i, nyder stor komfort.

Udover den fremragende komfort stolen tilbyder, er NAP også elegant og feminin med sine former, som er tilpasset kroppen, hvilket sikrer en behagelig oplevelse, også selvom det gældere længere ophold i stolen. NAP, der er med nylon skal, fås i farverne Milk White, Pepper Grey, Butter Yellow og Coffee Brown.

Ro™

Ro™ lænestol og fodskammel er lige så behagelig for øjnene som den er for resten af kroppen. Lad dig sænke ned i den og du er ikke i tvivl om hvor den har sit navn fra. 

Ro stolen, som er designet af spanske Jaime Hayon, fås i hele ni unikke og forskellige Designers Selections i et mix af to forskellige typer stof; ét til skallen og ét til puderne. Ro kan til med fås i en Single Fabric version samt i læder. Underdelen består af fire ben i børstet aluminium eller i eg.

RIN™

RIN™ stolen, designet af Japanske Hiromichi Konno, har en redeformet støbt plastskal og fås i forskellige farver og kombinationer. Den kan ligeledes fås med fastmonteret sæde- og fuld forsidepolstring i et stort udvalg af stof- og lædertyper.

Stjernefoden er lavet af poleret eller lakeret aluminium, der matcher skallen. Den fås også som højdejusterbar version med hjul, dog kun med poleret aluminium.

Little Friend™

Det multifunktionelle bord, Little Friend™, er endnu et Kasper Salto design. Det nyskabende design har resulteret i et fleksibelt og transportabelt bord, som passer ind i den moderne og minimalistiske levevis.

Bordet er velegnet til både arbejde og afslapning, idet det er ideelt til den bærbare computer såvel som kaffe og avis.

Bordet kan justeres i højden så det kan tilpasses behovet i forhold til mange varierende brugssituationer. Stellet er i højglansforkromet stålrør, mens bordplade, der er har en diameter på 45 cm, kan fås i forskellige udgaver.

Lad os guide dig

Kontakt Mogens Daarbak A/S, så guider vi dig det rigtige valg af møbler fra Republic of Fritz Hansen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)