Skip to main content
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture har produceret møbler siden 1911. Det er alle møbler som lever op til hverdagens krav, men det væsentligste kendetegn hos Fredericia Furniture er, at kreativiteten er i centrum. 

Det er møbler med en markant idé og personlighed, som gerne må dele vandene. Med dette afsæt er skabt mange smukke og interessante møbler. Møbler som du også kan finde hos Mogens Daarbak A/S.

Lad dig inspirere her på daarbak.dk og kontakt en af vores dygtige møbelkonsulenter, som altid står klar til at være dig behjælpelig.

Kontakt Mogens Daarbak A/S på tlf. 96 33 33 33.

Nyklassikeren HAIKU

Gamfratesis nyklassiker HAIKU kombinerer gnidningsløst det enkle med det ekspressive. Kontrasten går igen i mødet mellem det stramme, omsluttende ydre og det blødere, intime indre. En modsætning, der understreges med kontrasterende stoffer.

Den Spanske Stol er Børge Mogensens fortolkning af en traditionel stoletype, som man stødte på over alt i de gamle islamiske kulturområder - fra Andalusien til det nordlige Indien. Kombinationen af massiv eg og kernelæder giver en stærk og rustik karakter.

Med Den Spanske Stol beviser Mogensen, at han ikke behøver ty til 

stål eller plastik for at forny sig. Den er ligesom Jagtstolen fremstillet i eg og kernelæder. Det giver en stærk, maskulin karakter og gør, at stolen bliver flottere og flottere med tiden.

Spænderne sørger for, at ryggen kan strammes op, efterhånden som læderet giver sig. Dermed sidder man godt og trygt fra dag ét og resten af livet.

Tag kontakt til vores møbelafdeling

Ønsker du at blive kontaktet af vores møbelafdeling, kan du blot udfylde nedenstående formular.
Herefter vil en af vores møbel- og indretningskonsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Dit navn:Telefon:
Virksomhed: 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)