Skip to main content
Dine genveje
Flos

Flos lampe

Flos leverer sine produkter i hele verden og er en erfaren aktør indenfor markedet for lamper og belysning. I spændingsfeltet, der på en og samme tid deler og forener kunst og design med industri og godt håndværk, finder du Flos belysningsløsninger og din nye smukke lampe.

Hos Mogens Daarbak A/S forhandler vi et bredt og spændende udvalg af de flotte Flos lamper. Dette udvalg, som indeholder både bordlamper, gulvlamper, væghængte lamper og loftlamper kan du se nedenfor.

resultater

Gør alle dine handler på daarbak.dk

Udover ovenstående Flos lamper rummer vores webshop et kæmpe udvalg af øvrige produkter, der tilsammen dækker defleste behov, der måtte være i forbindelse med et kontor eller lignende.

I vores møbelafdeling finder du, udover Flos, eksempelvis et stort og varieret udvalg af opbevaringsmøbler, skriveborde, loungestole og meget meget mere. Dertil kommer store udvalg af blandt andet kontorartikler og emballage.

Kig, klik og køb det hele nemt og hurtigt her på daarbak.dk. Ellers find din nye Flos lampe på daarbak.dk eller ring på 96 33 33 33 for hjælp og rådgivning.

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)