Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Bong

Skal du have noget sendt af sted med posten, så tag et kig i vores udvalg fra Bong. Her finder du et bredt udvalg af forsendelseskuverter. Se vores samlede udvalg af Bong produkter nedenfor og gør dit køb online nemt, hurtigt og sikkert her på daarbak.dk.

resultater

 

Mange forskellige kuverter

Hvide kuverter, farvede kuverter og boblekuverter; alle sammen særdeles velegnede til forsendelse af både papirer og mindre genstande. Med størstedelen af kuverternes selvklæbende lukningsfunktion er du ikke afhængig af andre redskaber for at kunne sende din forsendelse af sted. Kuverterne fås i mange forskellige størrelser, hvor du finder kuverter til både den store og lille virksomhed.

Alternativ arkivering

Bong er foruden kuverter også leverandøren bag prøveposer, der både egner sig til forsendelse, men også arkivering og opbevaring. Dermed får du en alternativ opbevaringsmulighed til fx ringbind eller hængemapper. Prøveposerne er produceret i et stærkere kvalitetsmateriale end en traditionel kuvert, hvilket gør mere holdbar og kan således håndtere en mere krævende opbevaring og håndtering. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)