Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Amokka

Amokka leverer et bredt udvalg af kaffe og tilbehør, som vi hos Mogens Daarbak A/S, sørger for du kan få tilsendt lige til døren med vores dag-til-dag-levering.

Nedenfor kan du se vores udvalg af Amokka produkter, som er klar til at forkæle dine sanser - også den søde tand. Bestil det online på daarbak.dk i dag og nyd det allerede imorgen.  

resultater

 

Få en kop kvalitetskaffe hver dag

Blandt Amokkas mange forskellige produkter finder du et udvalg af kaffe og kaffetilbehør, der er uundværligt i et arbejdsomt kontormiljø. Udbuddet af kaffe inkluderer bl.a. indonesisk og italiensk kaffe i den absolutte bedste kvalitet, så du er sikret en god kop kaffe hver gang

Tilbehør til borddækningen

Foruden lækre kvalitetskaffer til fornuftige priser er Amokka ligeledes producenten bag servietter i flere farver med et udvalg af forskellige motiver. Servietter bidrager til at fuldende en bordopdækning og fremstår som et godt designmæssigt alternativ til køkkenrullen. Udvalget af varer fra Amokka kan du både finde her på webshoppen, men det er ligeledes muligt at se varerne fysisk i en af vores butikker landet over.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)