Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter

Altikon

Altikon leverer kvalitetskontormøbler og -artikler særligt til arkivering og opbevaring. Produkterne fås i flere forskellige størrelser, der gør dem anvendelige både i store og små virksomhedskontorer.

Nedenfor vises udvalget af Altikon produkter. Kig nærmere, lad dig inspirere og køb online på daarbak.dk. Du er også velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores butikker 

resultater

 

Sikker og effektiv arkivering og opbevaring.

Altikon tilbyder en lang række hængemappeskabe til opbevaring af hængemapper, ligesom de også tilbyder et udvalg af arkivskabe. De bidrager alle sammen til en organiseret og overskuelig arkivering af diverse papirer og øvrige dokumenter. Disse produkter egner sig til alle, der har et arkiveringsbehov, hvad end det drejer sig om hjemmekontoret eller et større virksomhedskontor.

Mange møbler til kontoret

Foruden overnævnte arkiveringsmøbler, er Altikon ligeledes leverandøren bag både stålreoler og pengekasser og nøgleskabe, der også er særdeles anvendelige på kontoret. Kendetegnende for alle Altikons produkter er deres valg af robuste kvalitetsmaterialer, der gør det enkelte produkt både holdbar og hårdfør. Derved er varer fra Altikon præget af høj kvalitet, hvor varen tåler at blive håndteret mange gange, uden det kan ses.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)