Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter
  • Kategori

Abena

Abena er en af de førende producenter inden for diverse toiletartikler. Med produkter herfra skaber du toiletfaciliteter, der udstråler hygiejne og god kvalitet – alt sammen noget som kunder og andre personer sætter pris på.

resultater

Kvalitetsprodukter, der værner om miljøet

Med Abenas fokus på at producere produkter i høj kvalitet til både virksomheder og private hjem, er du altid sikret et effektivt produkt. Mogens Daarbak tilbyder en lang række af Abenas kvalitetsprodukter med alt fra både gulvrengøring til desinfektion og afrensning. Gældende for alle produkter fra Abena er deres drøje brug, hvilket betyder, at du ikke blot får rene og hygiejniske flader, men samtidig skåner miljøet. Dette har desuden resulteret i, at udvalgte produkter er blevet tildelt Svanemærket netop pga. deres minimale indflydelse på miljøet.

Find alt til toilettet og badeværelset

Som sagt producerer Abena produkter, der egner sig til både hjem og virksomheder, hvilket også gælder udvalget af toilet- og badeværelsesartikler. Her finder du både hygiejneposer, håndklædeark, håndsæbe og andre diverse rengøringsartikler. Disse ligger alle sammen klar på vores varelager til at blive sendt i dag, så du allerede kan benytte dem i morgen.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)