Skip to main content

Miss kontorstole

Indretning der inspirerer

Vi er passionerede omkring inspirerende arbejdsmiljøer. Vi tror på styrken i at designe rum, som plejer kreativiteten, optimerer arbejdsflowet og fremmer sundheden.

Alle arbejdspladser er forskellige, og at skabe et arbejdsmiljø, der er perfekt tilpasset en virksomhed, kræver indsigt i processer, behov og potentialer. Måske ved du allerede, hvad indretningen i jeres virksomhed mangler, eller måske leder du efter inspiration til at gøre indretningen bedre.

På denne side har vi samlet nogle af vores mest populære møbler, indretningstips og andre ting til indretningen af arbejdspladsen. 

 

Tip til valg af mødestole

Vælg mødestole, der er ergonomiske og behagelige, men undgå for bløde stole med funktioner såsom tilbagelæning. Det giver ukoncentrerede mødedeltagere.

TAC konferencestole

Tip til valg af mødebordet

Farven på bordpladen er vigtig. Vælg den, der skaber mindst kontrast til de ting, der skal ligge på bordet, og dine øjne vil takke dig. En hvid bordplade er derfor optimal, hvis I ofte har papirer med på møder.

T1 konferencebord

Tip til opbevaring

Ofte bliver store skuffer og skabe til rodeskuffer og rodeskabe. Skab orden og overblik med et opbevaringsmøbel, der har mange små rum. På denne måde kan hver ting have sin plads, og du behøver ikke spilde tid på at lede efter det, du skal bruge.

S3 opbevaringsmøbel

Stand Up fra Mikomax – ét bord, to arbejdspladser og tre helt unikke fordele

Stand Up fra Mikomax er designet til den moderne og dynamiske arbejdsplads, hvor tilpasningsdygtighed er afgørende.

  • Hæve-sænke-bordet uden motor. Bordet følger intuitivt dine bevægelser, når du tager fat i de to håndtag under bordpladen, og du slipper for at vente på en langsom og højlydt elmotor.
  • Med et skrivebord på hver side er Stand Up optimalt til samarbejde. Når begge borde er helt hævet, danner de én stor bordflade.
  • Få virksomhedens logo, dit eget billede eller fx lydabsorberende stof på gavlen.
 

Mikomax hæve/sænkeborde 

 

Tip til valg af loungestole

Loungestolene har stor betydning for, hvordan rummet bliver brugt, og derfor skal de passe til den adfærd, som I gerne vil fremme i jeres loungeområde. Custo lounge stolene skaber individuelle rum, som både gæster og medarbejdere kan bruge som alternative arbejdspladser, hvorimod HAUS loungesofaen skaber et fælles rum, som er optimalt til spontane møder og social interaktion. Skal jeres lounge have fokus på private rum eller fælles rum eller måske en kombination?

BORG møbler

Tips til placering af tavler

Tips til indretning af loungen

Naturligt lys er muligt – også uden vinduer

Blåt lys er specielt vigtigt for os og findes primært i naturligt lys. Det stimulerer vores daglige produktion af serotonin og det gode cortisol, som sætter vores kropsfunktioner i gang og gør os vågne, opmærksomme og aktive. Selvom dagene er begyndt at blive længere, får de fleste af os stadig alt for lidt blåt lys, mens vi arbejder. Enten fordi vi ruller ned for gardinerne, når solen står ind, eller fordi vi ikke sidder i nærheden af et vindue.

 

Needlite belysning

   

Tips til indretning af mødelokalet

 

Hver detalje tæller

Detaljerne skaber den røde tråd i indretningen og kan gøre halve løsninger hele. Der er ikke noget i indretningen, som er 'ligemeget'. Hvis alle i mødelokalet konstant kigger på deres mobiltelefon for at se, hvad klokken er, kan et vægur gøre underværker for mødekulturen. Hvis den 10 liters skraldespand ved skrivebordet er fyldt op efter 2 dage, kan en 20 liters skraldespand halvere tiden, der bruges på at tømme den. Hvis I flere gange om dagen skal gå ned i kantinen for at hente forsyninger i køleskabet, kan en minibar i længden spare jer for mange spildte minutter.

Kort sagt, hver detalje tæller, og ofte kan små indsatser give store resultater. 

 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)