Skip to main content

Den nye persondataforordning

EU's nye persondataforordning, GDPR, trådte i kraft d. 25.maj 2018. Forordningen har til formål at beskytte vores alle personlige data, og du kan blive klogere på GDPR i vores blog-indlæg.

 
 

Makulatorer

Dokumenter der indeholder personfølsomme oplysninger må ikke længere bare smides i skraldespanden. De skal nu makuleres eller destrueres på anden vis, sådan uvedkommende ikke kan få adgang til dem. 

Derfor er en makulator et rigtig godt redskab at have på sin arbejdsplads, da du nemt og hurtigt kan komme af med dokumenterne.

Så hele vores udvalg af makulatorer.

 

Lås til din computer

Det er blevet vigtigere end nogensinde at beskytte personlige oplysninger. Besidder du derfor en stilling, hvor du via din bærbar har adgang til personfølsomme data, så er en sikkerhedslås fra Kensington en rigtig fornuftig tilføjelse til dit skrivebord. Men en sikkerhedslås bliver det umuligt for uvedkommende at rende med din bærbar.

 

Møbler til kontoret

På dit kontor er det nu også blevet højaktuelt med inventar der kan aflåses. Dette øger selvsagt sikkerheden af de oplysninger du måtte gemme i skufferne. I den nye persondataforordning er det nemlig et helt centralt krav, at de personfølsomme oplysninger du måtte opbevare ikke må komme i hænderne på uvedkommende – med andre ord er du nu nødt til at have fokus på hvordan du opbevarer de fysiske dokumenter.

 

Du vil også blive glad for

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)