Skip to main content

 

Hvorfor leasing?

Har du brug for nye møbler til kontoret eller loungen, men har ikke lyst til at lægge et mangecifret beløb her og nu, så er det en god idé at leje de møbler, du har brug for. Det giver stor fleksibilitet, du kan skalere indretningen op og ned efter f.eks. antallet af medarbejdere og behovet for henholdsvis arbejdspladser, møderum eller lounge, hvilket er ideelt hvis du er en virksomhed i vækst. 

Øget likviditet

Ved at leje får du ideelle muligheder for at følge moderne indretningstendenser, så virksomhedens indretning altid fremstår attraktiv og tidssvarende. Det kan sagtens betale sig, hvis du ved, at du ikke skal have de samme møbler i f.eks. 10 år. Omkostningerne deles op i små bidder, hvilket giver dig en større likviditet som virksomhed til at investere i andre ting, som er vigtige for dig.

Sådan fungerer det

Når du leaser dine møbler hos os, laver vi en aftale om leasing i 12-84 måneder. Den månedlige udgift bliver billigere, jo længere leasingperioden er. Nedenstående priser er baseret på leje i 36 måneder. Vi arbejder med forskellige leje- og finansieringsløsninger. Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter vi dig og sammen finder vi den helt rigtige løsning til din virksomhed.

 

Mødebokse – bedre møder på færre kvadratmeter

Mødebokse fungerer optimalt i storrumskontorer og gangarealer, så medarbejderne kan trække sig væk til optimale mødeforhold. Med en HUSH mødeboks får I alle fordelene ved et almindeligt mødelokale sammen med ultimativ udnyttelse af kvadratmeter. HUSH er akustikoptimeret og har indbygget lys, ventilation og strøm, du skal blot koble den til stikkontakten.

Ved at bruge mødebokse kan du hurtigt opbygge, nedbryde og flytte mødelokalet, og det er både nemmere og billigere end at etablere et traditionelt lokale. De fleste af HUSH mødeboksene kan nemt flyttes med en almindelig palleløfter.

 

Arbejdspladser der vokser med jeres virksomhed

Stand Up har et unikt hæve-sænke system, som får dig op af stolen langt hurtigere, end du er vant til – og helt uden motor. Betjeningen af bordet er intuitiv og følger dine bevægelser, når du rejser dig eller sætter dig, så du ikke skal vente på en langsom eller højlydt elmotor. Sammen med mange andre smarte funktioner giver Stand Up dig en ny og bedre oplevelse af arbejdsdagen. Stand Up er designet, så det kan opbygges og kombineres på mange forskellige måder. 

Stand Up R er nyeste skud på stammen – en større version af Stand Up bordet med enkelt og råt design. Designet har vundet Red Dot Award. Fælles for alle Stand Up bordene er fleksibiliteten i arbejdssituationen: Sidder du og arbejder, får du automatisk en koncentreret arbejdszone med afskærmning. Står du op får du de ergonomiske fordele af aktive og varierede arbejdsstillinger, og samtidig giver det mulighed for et stående møde med dine kolleger i løbet af få sekunder.

 

Loungemøbler med flere funktioner

Højryggede møbler med god akustik gør det muligt både at arbejde koncentreret og holde et møde eller føre en uformel samtale uden at blive forstyrret. Skab et hyggeligt og roligt område med Chillout loungemøblerne. Det smarte bord har en todelt bordplade, der kan hæves, så det passer med at du kan sidde og arbejde ved din laptop.

 
 
 

Kontakt os

 
 

 

Det med småt

Priser er angivet i kr. pr. måned ved leasing i 36 måneder. Det er muligt at lease i 12-84 måneder. Priser er eksklusiv moms, levering og montering. Fast pris for levering og montering kr. 8.800 ekskl. moms pr. gang. Der tages forbehold for endelig kreditvurdering, rente- og prisændringer. I ovenstående priser er der beregnet en anvisningsværdi, som kan tilpasses efter kundens ønske. Møblerne i kampagnen kan ses og opleves i vores afdelinger i Aalborg, Silkeborg og Roskilde. Find adresser og åbningstider her.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)