Skip to main content
Dine genveje
Filtrer produkter efter
  • Kategori

HP laserpatroner til din printer

Du kommer ikke udenom at skulle fylder toner på din laserprinter fra tid til anden. Her på siden finder du alle de laserpatoner fra HP som vi forhandler. Er du i tvivl om hvordan du lettest finder lige den laserpatron du behøver, så kan du nederst på siden her finde en kort guide, der fortæller dig, hvordan du på under ét minut finder lige den HP laserpatron, du skal bruge. God fornøjelse!

resultater

Bare fyld lageret op!

Modsat blæk, så tørrer toner ikke ind. Toner er et fint pulver, der kan tåle at stå meget længe, før det ikke længere kan anvendes. Så er du storforbruger, anbefaler vi, at du køber mere ad gangen på samme tid. Du sparer penge på forsendelsesomkostningerne og når du eller en ansat har en vigtig deadline at overholde, så er du sikret at kunne skifte laserpatron med det samme. Du sparer penge og du skal ikke tænke på at kunne løbe tør i utide – en win-win situation ved denne fremgangsmåde!

Hvilken laserpatron skal jeg vælge?

Hos Mogens Daarbak forhandler vi et bredt udvalg af laserpatroner fra HP. Det kan umiddelbart virke uoverskueligt at finde lige den laserpatron, der passer til din HP laserprinter. I menuen til venstre her kan du se modellerne og farverne, så du kan finde den rette. Vi anbefaler dog, at du i søgefeltet øverst på siden søger på din printermodel eller type/model af den HP laserpatron, du skal bruge. Har du f.eks. en "HP Color LaserJet Pro MFP M277dw", så kan du nøjes med at søge på M277dw. Så kommer der de laserpatroner, der passer til din printer. Forhandler vi din HP printermodel, så kan du også gå direkte ind på den og se de kompatible laserpatroner i bunden. Intet er lettere!

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)