Skip to main content

1. Udfyld formularen

Ønsker du en gratis 360 grader tegning i 3D af din nye indretning, skal du blot udfylde formularen her på siden.

Inden for 3 arbejdsdage vender vi retur og får afklaret, hvilke behov du har brug for at få dækket, og hvilke ønsker du har til indretningen.

 

2. Vi tegner rummet til dig

Når vi har oplysningerne fra dig, tegner vi rummet i 3D inklusiv forslag til møbler. Du kan opleve den færdige indretning, som om du står midt i den.

Du får dermed et overblik over det færdige rum samt en oversigt over økonomien i projektet. Tegningen har du inden for 10-14 arbejdsdage.

 

3. Det færdige rum

Hvis du kan lide forslaget og vil arbejde videre med det, hjælper vi dig med at færdiggøre indretningen samt bestilling, levering og montering af de rigtige møbler.

Vi bortskaffer emballage, så din nye indretning er klar til brug. 

 

Få en gratis 3D tegningStørre indretningsprojekter

Hvis dit projekt kræver mere end en simpel tegning, vil vi tilbyde dig et helt andet setup, hvor vi starter med at sende en af vores dygtige konsulenter på besøg hos dig. Indretning er en kompleks proces, og der er mange vigtige tilvalg og fravalg undervejs. Alle beslutninger, der træffes, medfører forskellige muligheder og konsekvenser for indretningen som helhed. Derfor er det vigtigt at alliere sig med nogen, som har den nyeste viden og kan stille de udfordrende spørgsmål, som I ikke selv har tænkt på. Læs mere om indretninger her.

Bliv inspireret af andre

Gå på opdagelse i vores tidligere indretningsprojekter og se hvilke løsninger, der har fungeret for andre. Vi har arbejdet med forskellige virksomheder i mange størrelser, så du kan helt sikkert finde inspiration og gode idéer, der passer til jeres behov og ønsker. Se nogle spændende cases her.

 
Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)