Skip to main content
Filtrer produkter efter
  • Kategori

 

Gaber er en Italiensk møbelproducent, som verden over er kendt for nytænkende designs, der konstant sikrer dem designpriser. De er ikke så velkendt i norden endnu, men det kan der ikke være tvivl om, at de bliver i fremtiden.

 
resultater

Hvem er Gaber?

Gaber repræsenterer nytænkning, detaljefokus og designkvalitet. Med et bredt sortiment af møbler og æstetiske akustikpaneler imødekommer Gaber alle indretningsbehov – fra restaurant til kontor og fra konference til lounge.

Brandet Gaber er relativt nyt i Norden, men kendt verden over for sine innovative designs, som sikre en stabil høst af store designpriser.

 

Italiensk familievirksomhed

Hos Gaber er der ikke langt fra idé til færdigt produkt. Da virksomheden blev etableret af to gode venner tilbage i 1960érne, var produktionen udelukkende bestående af værktøjer til støbning af plast. Den produktion er siden blevet udvidet med en møbelproduktion, som de to venners børn er fælles om. 

 

Unikt fokus på siddekomfort

Produktionen af støbte elementer til bilindustrien er efterhånden flyttet ud af Italien til mere lønsomme steder i verden. Men værktøjerne og hele udviklingsarbejdet omkring plasttyper producerer de stadig selv. Nye sammensætninger og egenskaber, udvikles hos Gaber, men eksporteres i dag til lande som USA, Japan og Kina.

Al den viden drager virksomheden nytte af i deres produktion af møbler og da både støbefaciliteten og værktøjsproduktionen ligger dør om dør er der ikke langt fra en idé til et færdigt møbel – og der er ressourcer til at udvikle på en stol, indtil den har opnået optimal siddekomfort. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)