Skip to main content

erfa

 

Vi vil gerne inspirere dig, gøre dig dygtigere og give værdi til både dig og den virksomhed, du er en del af. Under temaet ”Det gode arbejdsliv” har vi planlagt en utraditionel dag med mange spæn­d­ende indslag, der giver dig nye vinkler og værdifulde værktøjer, som du kan tage direkte med på arbejde dagen efter.

 
 

Gå på opdagelse i vores innovative showroom, hvor du finder de nyeste tendenser inden for indretning og bæredygtige produkter. Mød vores kreative indretningsarkitekt samt et bredt udvalg af leverandører, der glæder sig til at give gode råd, vejledning og idéer.

 

Det kan du også opleve til faglig inspirationsdag torsdag den 7. november

 

 
 

Tilmeld dig arrangementet (OBS! Begrænset antal pladser)

 

Tilmeldingsfristen er den 29. oktober.

Torsdag den 7. november 2019 kl. 12.00
Mogens Daarbak A/S, Kastaniehøjvej 1, 8600 Silkeborg

Arrangementet er gratis

Program:

12.00 Velkomst og check-in

12.15 Kulinarisk oplevelse

13.00 One-man-show ved John Harmsen

14.30 One-woman-show ved Karen-Marie Lillelund

15.30 Alkoholfri torsdagsbar, netværk og hygge

 

Du er mere end velkommen til at medbringe en eller flere gæster. Noter blot navnene i tilmeldingsformularen.

 
 

Få masser af inspiration til at skabe rammerne om det gode arbejdsliv

Mød John Harmsen

Trivselsekspert og foredragsholder

Arbejdsglæde er en vigtig parameter for os alle. Hvis vi er glade for at gå på arbejde, afspejles det i vores motivation og engagement for at skabe gode resultater på arbejdspladsen. Hvordan lærer vi at forstå hinanden bedre og dermed samarbejde bedre på tværs af mennesketyper og på trods af kønsforskelle? John Harmsen har arbejdet med trivsel og arbejdsglæde på danske arbejdspladser siden 2002, og du kan forvente et motiverende foredrag leveret med en god portion humor.

Mød Karen-Marie Lillelund

Forfatter og foredragsholder

Humor som værktøj til arbejdsglæde. Humor er en eftertragtet egenskab. Vi ønsker os medarbejdere med humor, kolleger med humor, kærester med humor, og det gør da heller ikke noget, hvis kioskmanden og kasseassistenten har et humoristisk overskud. Det humoristiske overskud starter hos os selv og Karen-Marie Lillelund giver i dette foredrag mange forskellige bud på, hvor vi kan begynde i det nære, på jobbet, i parforholdet og i forhold til os selv.


 

Mød Mogens Daarbak A/S

Mogens Daarbak A/S har gennem de sidste 50 år været totalleverandør af produkter til arbejdslivet. Vi tilbyder et stort sortiment af varer og serviceydelser, som gør det nemt for dig at skabe rammerne om det gode arbejdsliv. Få inspiration i Silkeborg-afdelingens store showroom, som i dagens anledning er ekstra spækket med kreative ideer og løsninger til rammerne om det gode arbejdsliv.

Mød Meyers Kantiner

Mad og arbejdsglæde går hånd i hånd. Meyers Kantiner har gennem de sidste 30 år understøttet det gode arbejdsliv med hverdagsmad og daglige måltidsoplevelser, der kildrer smagsløgene, nærer kreativiteten og giver fornyet energi og arbejdsglæde. Meyers Kantiner er drevet af gastronomisk udviklingslyst, der forener velsmag og velvære med markedets skrappeste krav til økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd.


 

Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre ligesindede på dagen,
og vi sender efterfølgende en samlet deltagerliste ud.

Se invitationen her

Dine værter på dagen er:

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)