Bedre hygiejne

med papirhåndklæder i dispensere fra Tork.

Opgrader dine toiletfaciliteter med funktionelle og hygiejniske dispenserløsninger fra Tork. Opret en individuel aftale på forbrug af papir og sæbe, så får du stor rabat på de smarte Tork PeakServe H5 dispensere, som du kan læse mere om her på siden.

Kontakt os via formularen nedenfor, så vi sammen kan fastlægge jeres behov og regne os frem til den bedste aftale for jer.

Kontakt os

 

Bedre hygiejne med papirhåndklæder

Begræns smitten og maksimer hygiejnen på steder, hvor mange brugere rører ved de samme overflader. Papirhåndklæder giver bedre hygiejne end f.eks. en lufttørrer. Jet-air-dryers spreder op til 10 gange flere bakterier i luften end papirhåndklæder* Derudover går det hurtigere med papirhåndklæder, de kan anvendes til flere formål, og du slipper for støjen fra en lufttørrer. 

*Kimmit and Redway. J Applied Microbiology, 2016

Smart hygiejne med Tork PeakServe®

Tork PeakServe® Continuous™ Håndklædeark systemet anvender komprimerede bundter for at kunne tilbyde markedets højeste kapacitet, så du undgår at løbe tør, når der er mest travlt. I kombination med det brugervenlige kontinuerlige Tork PeakServe® system kan du:

 • Frigøre personaletid til egentlig rengøring
 • Få et hurtigere brugerflow på toiletterne
 • Spare opbevaringsplads og reducere miljøpåvirkningen
H5 Tork PeakServe dispenser

Opret en dispenseraftale og spar penge

Tork PeakServe® H5 standard eller H5 mini dispenser
Fås i sort eller hvid. Samme papir til begge varianter.

Kampagnepris kr. 150 ekskl. moms

ved samtidig oprettelse af dispenseraftale. Udfyld kontaktformularen øverst, så kontakter vi dig og finder en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Normalpris H5 standard kr. 1.500 ekskl. moms
Normalpris H5 mini kr. 1.465,95 ekskl. moms

Med en Tork PeakServe® H5 dispenser får du mange fordele:

 • Undgå at løbe tør med 250% flere håndklædeark*
  og et lavere forbrug takket være én-ad-gangen dispenserfunktion
 • Hurtigere dispenserfunktion servicerer hver gæst på 3 sekunder
  – hurtigere end at anvende lufttørresystem
 • Altid nemt og hurtigt at få fat i et håndklædeark
  med det patenterede Continuous™ Håndklædeark*

*Sammenlignet med Tork universal refills samt H2 dispenser 552000
Tork PeakServe H5 dispenser

Tork PeakServe® H5

 
 
 
 

Tork og en bæredygtig hverdag

Tork har høje ambitioner om bæredygtighed, som også er integreret i kernen af deres forretningsstrategi. Torks bæredygtighedsforpligtelse er baseret på tre indflydelsesområder, hvor de mener, at deres produkter og tjenester vil få den største indvirkning.

 • Trivsel
 • Få mere ud af mindre
 • Cirkulær økonomi
Naturbillede og ikoner for bæredygtighed

Trivsel

Hygiejne, sundhed og trivsel er tæt forbundet. Med dette i tankerne har Tork udviklet en række løsninger til bedre trivsel, f.eks. Tork EasyHandling®, som er et ergonomisk emballagesystem. Tork deler også viden og lærer folk om hygiejne gennem Tork Clean CareTM-programmet.

Bedre hygiejnestandarder i børnehaver og skoler kan reducere fraværsrater med op til 54%, da børnene ikke så ofte bliver syge.*

*Essity Hygiene and Health Report, 2018.
Håndvask skumsæbe Tork

Få mere ud af mindre

For at kunne gøre mere med mindre har Tork skabt produkter og tjenester, der sikrer mere effektiv udnyttelse af ressourcerne uden at gå på kompromis med kvaliteten og idéen bag, hvad et Tork-produkt er.

Denne måde at arbejde på har resulteret i løsninger som f.eks. komprimerede
pakninger. Tork PeakServe® Continuous® håndklædearksystem er et eksempel på en innovativ Tork løsning, der gør transport og genopfyldning mere effektiv.

Toiletter og hygiejne Tork H5

Cirkulær økonomi

Samfundet er gradvist ved at overgå fra en lineær til en cirkulær økonomi, og det kræver nye virksomhedsmodeller, der fremmer et ansvarligt forbrug af ressourcer. Inden for professionel hygiejne er genanvendelse en lidt større udfordring, fordi papirmaterialet helst ikke må være forurenet af andet affald, når det skal genanvendes.

Hos Tork har de gjort denne udvikling til handling og skabt cirkulære løsninger for vores kunder med Tork PaperCircle®, som sænker CO2-aftrykket med mindst 40%.*

*Sammenlignet med de nuværende affaldshåndteringsmuligheder. Baseret på en livscyklusvurdering for Europa, hvor de undgåede processer er taget i betragtning, udført af Essity og verificeret af Svenska Miljöinstitut AB, 2017.
Affaldssortering Tork