Skip to main content

LAGERHOTEL & LOGISTIK

LAGERHOTEL & LOGISTIK
  • LAGERHOTEL & LOGISTIK
LAGERHOTEL & LOGISTIK
Varenr.: 8001516
Lagerstatus: 1-3 dage
Mogens Daarbak A/S Logistikcenter er en selvstændig enhed i Mogens Daarbak koncernen. Logistikcentret råder over 10.000 m2 og er et topmoderne stregkodestyret lager kombineret med et lagerhotel. Vi tilbyder komplette logistikløsninger til kunder over hele landet og skræddersyr professionelle logistikløsninger, der passer til din forretning.
Pris ikke oplyst.
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Model Lagerhotel og logistik
Lev. varenummer Lagerhotel_Logistik

Udvidet beskrivelse

Lagerhotel
Vi tilbyder bl.a. opbevaring, håndtering, lagerstyring, ordreekspedition og forsendelse. Og på intet tidspunkt skal du være tilstede. Få din egen skræddersyede lagerhotelløsning.

Pluk & Pak
Udtrykket ’pluk og pak’ dækker over den faktiske, fysiske proces, hvor produkterne 'plukkes' fra lageret ifølge en bestilling og derefter pakkes til videre levering.

Flytteservice
Hvis din virksomhed har brug for at flytte møbler, kontorinventar og andre ejendele, tilbyder vi professionel flytteservice med stor ekspertise. Vi klarer opgaven hurtigt og sikkert.

<a href="http://www.daarbak.dk/virksomhedsinfo/vi-tilbyder/lagerhotel-logistik/">» Tryk her for at læse mere om lagerhotel og logistik hos Mogens Daarbak A/S</a>
<br/><br/>

Skal vi varetage dit varelager?

<a href="http://www.daarbak.dk/virksomhedsinfo/vi-tilbyder/lagerhotel-logistik/losninger/">» Tryk her for at få tilbud</a>
<br/><br/>

Du er også velkommen til at kontakte os på 96 33 33 33 for nærmere information.

 

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)