Skip to main content

Labelprinter Brother TD-2130NHC

Labelprinter Brother TD-2130NHC
  • Labelprinter Brother TD-2130NHC
  • Labelprinter Brother TD-2130NHC
  • Labelprinter Brother TD-2130NHC
  • Labelprinter Brother TD-2130NHC
Labelprinter Brother TD-2130NHC
Varenr.: 70118 | Katalognr.: 393878
Lagerstatus: 4-9 dage
Forstyrrelser, afbrydelser og øgede arbejdsmængder er blandt de mest almindelige faktorer i forbindelse med forkert identifikation og fejlbehandling. Ved at printe nøjagtige oplysninger på armbånd og labels direkte på plejestedet – hurtigt og uden besvær – kan TD-2130NHC være med til at forbedre patientsikkerheden og lette arbejdsbyrden for sundhedspersonalet. Det giver sundhedsorganisationer mulighed for at reducere omkostningerne og fordoble resultaterne i forhold til førende konkurrenter, idet man både kan printe patientarmbånd og labels fra den samme maskine.En bred vifte af tilbehør, herunder genopladelige batterier, Wi-Fi og Bluetooth, giver samme alsidighed som en bærbar maskine, enten strømfri på en rullevogn eller blot koblet til en arbejdsstation.
kr. 3.292,95
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Antal pr. yderkarton: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Brother
Format Op til 063 mm
Model TD-2130NHC
Type Uden display
OSD varenummer 393878
Lev. varenummer BROTD2130NHC

Udvidet beskrivelse

Ligesom andre modeller i serien har den et spindelfrit design, så du kan bare lægge en rulle i og printe efter behov – og den smarte TrustSense™ mediasensor gør det muligt at udskrive forskellige armbånd og labels uden brug for særlig opsætning.

Inden for det travle sundhedsvæsen er det yderst vigtigt at skære ned på tidsforbruget til administrative opgaver, så der mere tid til omsorg og patientpleje.TD-2130NHC har ydeevne, funktioner og mediekapacitet som en labelprinter til skrivebordet, men samtidig kan den tages med overalt takket være dens kompakte størrelse, trådløse netkort og genopladelige batteri. Denne alsidighed gør den let at anvende sammen med stuegangs- og rullevogne, så medarbejderne bliver mere mobile og effektive.

Den enkle one-touch-justering gør det muligt hurtigt og nemt at installere media, og sensoren indstiller automatisk mediastørrelsen og den korrekte printtæthed.

Der fås et bredt udvalg af tilbehør, og ved at konfigurere maskinen, så den passer til brugernes specifikke behov, undgår man unødvendige funktioner, samtidig med at udgifterne holdes på et minimum.

TD-2130NHC anvender specialiserede TrustSense™ media fra PDC Healthcare, som er særligt udviklet til sundhedssektoren og fås i et bredt udvalg af patientarmbånd og labels.

• Større patientsikkerhed ved print af præcise informationer på plejestedet.
• Automatisk registrering og konfigurering af installeret rullestørrelse og -type mindsker printerfejl.
• Print patientarmbånd og labels med samme maskine.
• Fuld bærbarhed med genopladelige batterier og Wi-Fi/Bluetooth.
• Høj kvalitet og ydeevne med TrustSense™ media fra PDC Healthcare.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)