• Labelprinter Brother PT-D210VP
  • Labelprinter Brother PT-D210VP
  • Labelprinter Brother PT-D210VP
  • Labelprinter Brother PT-D210VP
  • Labelprinter Brother PT-D210VP
  • Labelprinter Brother PT-D210VP

    +1

Labelprinter Brother PT-D210VP

Varenr.
70108
Katalognr.
393866

BrotherPT-D210VP er en kompakt labelmaskine, der er hurtig og meget brugervenlig. Du kan skabe dekorative labels med varierende mønstre ved hjælp af de indbyggede skabeloner og det letlæselige grafiske display. Leveres med AC adapter, tape-kassette og en kuffert. Labelmaskinen udskriver op til 12 mm i bredden. Den har mange brugervenlige funktioner, fonte, rammer og symboler samt indbygget kniv. Organiser kontoret med klar opmærkning med en Brother P-touch labelmaskine.

Læs mere

Pr. stk

436,25 kr.
Levering
Forventet levering 27.05.20

Beskrivelse

PT-D210VP er en kompakt labelmaskine, der er hurtig og meget brugervenlig. Du kan skabe dekorative labels med varierende mønstre ved hjælp af de indbyggede skabeloner og det letlæselige grafiske display. Leveres med AC adapter, tape-kassette og en kuffert. Labelmaskinen udskriver op til 12 mm i bredden. Den har mange brugervenlige funktioner, fonte, rammer og symboler samt indbygget kniv. Organiser kontoret med klar opmærkning med en Brother P-touch labelmaskine.

Udskriver 3.5, 6, 9 og 12 mm labels af TZE-labeltape.

PT-D210VP er en hurtig måde at skabe holdbare labels som identificerer kabler og stik, filer og mapper, USB-stik, arkiveringsskabe, CD/DVD samt kontorudstyr. Lav skilte til postrum, opslagstavler, hylder og endda også navneskilte til medarbejdere og gæster.

Lav dekorative labels
Der er ingen grund til at nøjes med enkle labels. Takket være de 27 indbyggede skabeloner kan du nu nemt lave smarte labels kun ved at indtaste teksten og så udskrive. P-touch D210VP sørger herefter automatisk for fonten og størrelsen. Dine labels er klar til brug inden for få sekunder.

Grafisk display
Med det store grafiske display kan du se og vælge blandt hundredvis af symboler samt se alle detaljerne om fontene og rammerne. Du kan også se et preview af din label, før du udskriver den.

Udskriv i høj hastighed
Spar tid ved hjælp af den hurtige udskrivning på 20 mm/sekund.

Bredt udvalg af holdbare labels med letaftagelig bagside
Brothers laminerede TZe tape-kassetter findes i mange forskellige farver og bredder, hvilket giver endnu flere muligheder. Hver label har en letaftagelig bagside, som gør at du let kan fjerne bagsiden. Disse labels er særdeles holdbare og er designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, fugt, slidtage og kemikalier.  

Begynd at opmærke med det samme
Alt hvad du behøver er inkluderet - en AC adapter, så du sparer penge på batterier og med sort skrift på hvid tape kan du opmærke med det samme. Alt dette leveres i en holdbar kuffert.

• Skab dekorative labels med varierende mønstre.
• Grafisk display som gør det let at redigere labels.
• Høj printhastighed op til 20 mm/sekund.
• Leveres med tape-kassette, AC adapter og kuffert.

Specifikationer

Mærke
Brother
Producentens Varenummer
PTD210VP
GTIN
4977766757409
Antal pr. pakke
1
Antal pr. kolli
1
Model
PT-D210VP
Format
Op til 12 mm
Type
Med display