Skip to main content

Labelprinter Brother PT-D210VP

Varenr.: 70108 | Katalognr.: 393866
Lagerstatus: På lager
PT-D210VP er en kompakt labelmaskine, der er hurtig og meget brugervenlig. Du kan skabe dekorative labels med varierende mønstre ved hjælp af de indbyggede skabeloner og det letlæselige grafiske display. Leveres med AC adapter, tape-kassette og en kuffert. Labelmaskinen udskriver op til 12 mm i bredden. Den har mange brugervenlige funktioner, fonte, rammer og symboler samt indbygget kniv. Organiser kontoret med klar opmærkning med en Brother P-touch labelmaskine.
kr. 349,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Antal pr. yderkarton: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Brother
Format Op til 012 mm
Model PT-D210VP
Type Med display
OSD varenummer 393866
Lev. varenummer BROPTD210VP

Udvidet beskrivelse

Udskriver 3.5, 6, 9 og 12 mm labels af TZE-labeltape, som du finder her.

PT-D210VP er en hurtig måde at skabe holdbare labels som identificerer kabler og stik, filer og mapper, USB-stik, arkiveringsskabe, CD/DVD samt kontorudstyr. Lav skilte til postrum, opslagstavler, hylder og endda også navneskilte til medarbejdere og gæster.

Lav dekorative labels
Der er ingen grund til at nøjes med enkle labels. Takket være de 27 indbyggede skabeloner kan du nu nemt lave smarte labels kun ved at indtaste teksten og så udskrive. P-touch D210VP sørger herefter automatisk for fonten og størrelsen. Dine labels er klar til brug inden for få sekunder.

Grafisk display
Med det store grafiske display kan du se og vælge blandt hundredvis af symboler samt se alle detaljerne om fontene og rammerne. Du kan også se et preview af din label, før du udskriver den.

Udskriv i høj hastighed
Spar tid ved hjælp af den hurtige udskrivning på 20 mm/sekund.

Bredt udvalg af holdbare labels med letaftagelig bagside
Brothers laminerede TZe tape-kassetter findes i mange forskellige farver og bredder, hvilket giver endnu flere muligheder. Hver label har en letaftagelig bagside, som gør at du let kan fjerne bagsiden. Disse labels er særdeles holdbare og er designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, fugt, slidtage og kemikalier.  

Begynd at opmærke med det samme
Alt hvad du behøver er inkluderet - en AC adapter, så du sparer penge på batterier og med sort skrift på hvid tape kan du opmærke med det samme. Alt dette leveres i en holdbar kuffert.

• Skab dekorative labels med varierende mønstre.
• Grafisk display som gør det let at redigere labels.
• Høj printhastighed op til 20 mm/sekund.
• Leveres med tape-kassette, AC adapter og kuffert.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Video

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)