• Kontorstol Interstuhl Younico Sort
  • Kontorstol Interstuhl Younico Sort
  • Kontorstol Interstuhl Younico Sort
  • Kontorstol Interstuhl Younico Sort

Kontorstol Interstuhl Younico Sort

Varenr.
36540

InterstuhlYounico er den prisbevidste kontorstol, som egner sig godt til private eller til lille kontor, hvor man kun sidder ned et par timer ad gangen. For selvom stolen er er til den prisbevidste, så får du stadig god kvalitet for pengene og mulighed for flere indstillingsmuligheder, som sikrer en god siddekomfort.

Læs mere
Tilbud

Pr. stk ekskl. moms

1.061,00 kr.
Før 1.327,00 kr. Du sparer 266,00 kr.

Forventet levering 24.02.20

Beskrivelse

Younico er den prisbevidste kontorstol, som egner sig godt til private eller til lille kontor, hvor man kun sidder ned et par timer ad gangen. For selvom stolen er er til den prisbevidste, så får du stadig god kvalitet for pengene og mulighed for flere indstillingsmuligheder, som sikrer en god siddekomfort.

Younico-stolen har et ryglæn, som kan vinkeljusteres. Ryglænet giver en god bækken- og lændesupport, så man sikrer sig den mest optimale siddeposition for ryggen. Selve stolen kan også højdejusteres og derved tilpasses den enkelte bruger.

Younico er i sin enkelthed en kontorstol, som er perfekt til dem, som ikke sidder særlig meget ned, men stadig ønsker en kontorstol i høj kvalitet - uden at gå på kompromis med prisen.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Producentens Varenummer
1101S/ 30009619
GTIN
5703338166954
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Materiale
Tec
Model
Younico
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
40-52 cm
Sædedybde
39 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
45 cm
Ryghøjde
54-62 cm
Hjultype
Hårde hjul
Stoffarve
Sort
Type
Uden armlæn