• Kontorstol Interstuhl Yoster
  • Kontorstol Interstuhl Yoster
  • Kontorstol Interstuhl Yoster
  • Kontorstol Interstuhl Yoster
  • Kontorstol Interstuhl Yoster
  • Kontorstol Interstuhl Yoster

    +2

Kontorstol Interstuhl Yoster

Varenr.
68323

InterstuhlYoster-kontorstolen udviser elegance og overskud med sit lækre læderbetræk og integreret hovedstøtte. Samtidig er siddekomforten helt i top og med sine mange indstillingsmuligheder, kan stolen tilpasses individuelle behov. Yoster passer ind i alle kontormiljøer og gør sig også fortjent til at blive kaldt chefstol.

Læs mere

Pr. stk

16.731,25 kr.
Levering
Forventet levering 15.07.20

Beskrivelse

Yoster-kontorstolen udviser elegance og overskud med sit lækre læderbetræk og integreret hovedstøtte. Samtidig er siddekomforten helt i top og med sine mange indstillingsmuligheder, kan stolen tilpasses individuelle behov. Yoster passer ind i alle kontormiljøer og gør sig også fortjent til at blive kaldt chefstol.

Yoster-stolen har bl.a. justerbar ryg- og sædehøjde (op og ned) samt separat justerbar hovedstøtte, justerbar sædedybde (sædet kan føres frem og tilbage) og justerbar sædehældning som sørger for, at lænderyggen får en behalig runding. Stoleryggens hældning har vægtregulering, men kan også låses i den ønskede position. Sidst, men ikke mindst, har stolen synkronmekanisme, hvor ryg og sæde tilpasses synkront med hinanden, hvilket giver den absolut bedste siddekomfort.

Denne stol er og bliver en fryd for øjet uden at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller funktionalitet. Stolen er til dem, som gerne vil have lidt ekstra kvalitet i dagligdagen, og hvor det betyder noget, at ens kontormiljø både ser godt ud, men også giver den mest optimale siddekomfort til de lange arbejdsdage.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Producentens Varenummer
365 Y YOSTER
GTIN
5703338253876
Vægt
23
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Materiale
Nappa læder
Model
Yoster
Stelfarve
Poleret aluminium
Siddehøjde
41-51 cm
Sædedybde
46 cm
Armlæn
Ja
Sædebredde
48 cm
Ryghøjde
75-81 cm
Hjultype
Bløde hjul
Stoffarve
Sort
Type
Med armlæn