• Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort

Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort

Varenr.
36536

InterstuhlLeanos er kontorstolen, der har det hele: Et flot og funktionelt design, flere forskellige indstillingsmuligheder, der giver brugeren mulighed for individuel tilpasning samt vigtigst af alt, en rigtig skarp pris. Leanos er uden tvivl kontorstolen, der er bedst til prisen, uden at gå på kompromis med hverken pænt design eller god siddekomfort.

Læs mere
Tilbud

Beskrivelse

Leanos er kontorstolen, der har det hele: Et flot og funktionelt design, flere forskellige indstillingsmuligheder, der giver brugeren mulighed for individuel tilpasning samt vigtigst af alt, en rigtig skarp pris. Leanos er uden tvivl kontorstolen, der er bedst til prisen, uden at gå på kompromis med hverken pænt design eller god siddekomfort.

Leanos-stolen ser professionel og seriøs ud og passer ind i alle kontormiljøer. Samtidig yder den en rigtig behagelig siddekomfort og har flere tilpasningsmuligheder, så stolen kan tilpasses individuelle behov. Stolen har bl.a. justerbar ryg- og sædehøjde (op og ned), justerbar sædedybde (sædet kan føres frem og tilbage) og justerbar sædehældning som sørger for, at lænderyggen får en behagelig runding. Stoleryggens hældning har vægtregulering, men kan også låses i den ønskede position. Sidst, men ikke mindst, har stolen synkronmekanisme, hvor ryg og sæde tilpasses synkront med hinanden, hvilket giver den absolut bedste siddekomfort.

Leanos-stolen giver de siddende en helt igennem god fornemmelse. Stolene giver stor bevægelsesfrihed og gør det lettere til enhver tid at indtage en behagelig og sund arbejdsstilling. Hermed opfylder siddeløsninger fra Interstuhl den moderne tids krav: de er ikke længere kun beregnet til, at man bare skal sidde på dem, men til også at bevæge sig så meget som muligt.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Farve
Sort
Model
L102
Type
Uden armlæn
Materiale
Aquarius
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
42-51 cm
Sædedybde
41 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
45 cm
Ryghøjde
43 cm
Hjultype
Bløde hjul
Stoffarve
Sort
GTIN
5703338166985
Producentens Varenummer
L102
Leverandør Varenummer
L102