Skip to main content

Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort

Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
Kontorstol Interstuhl Leanos Lav ryg Sort
Varenr.: 36536
Lagerstatus: På lager
Leanos er kontorstolen, der har det hele: Et flot og funktionelt design, flere forskellige indstillingsmuligheder, der giver brugeren mulighed for individuel tilpasning samt vigtigst af alt, en rigtig skarp pris. Leanos er uden tvivl kontorstolen, der er bedst til prisen, uden at gå på kompromis med hverken pænt design eller god siddekomfort.
kr. 2.850,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Brand Interstuhl
Farve Sort
Materiale Aquarius
Model Leanos
Ryghøjde 43 cm
Stelfarve Sort
Stoffarve Sort
Type Uden armlæn
Sæde (bredde) 45 cm
Sæde (dybde) 41 cm
Type hjul Bløde hjul
Garanti 10 år
Lev. varenummer L102

Udvidet beskrivelse

Leanos-stolen ser professionel og seriøs ud og passer ind i alle kontormiljøer. Samtidig yder den en rigtig behagelig siddekomfort og har flere tilpasningsmuligheder, så stolen kan tilpasses individuelle behov. Stolen har bl.a. justerbar ryg- og sædehøjde (op og ned), justerbar sædedybde (sædet kan føres frem og tilbage) og justerbar sædehældning som sørger for, at lænderyggen får en behagelig runding. Stoleryggens hældning har vægtregulering, men kan også låses i den ønskede position. Sidst, men ikke mindst, har stolen synkronmekanisme, hvor ryg og sæde tilpasses synkront med hinanden, hvilket giver den absolut bedste siddekomfort.

Leanos-stolen giver de siddende en helt igennem god fornemmelse. Stolene giver stor bevægelsesfrihed og gør det lettere til enhver tid at indtage en behagelig og sund arbejdsstilling. Hermed opfylder siddeløsninger fra Interstuhl den moderne tids krav: de er ikke længere kun beregnet til, at man bare skal sidde på dem, men til også at bevæge sig så meget som muligt.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)