Skip to main content

Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort

Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort
Kontorstol Interstuhl Goal Limited Edition Sort
Varenr.: 44642
Lagerstatus: På lager
Denne Goal Limited Edition er en vaskeægte chefstol og en eksklusiv del af indretningen. Kontorstolen er fremstillet af de bedste materialer. Betrækket er kvalitetslæder, og syningerne er lavet i hånden. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde, synkronmekanisme samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.
kr. 8.938,00
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Vægt 20
Brand Interstuhl
Farve Sort
Materiale Nappa læder
Model Goal
Ryghøjde 64 cm
Stelfarve Poleret aluminium
Stoffarve Sort
Type Med armlæn
Sæde (bredde) 49 cm
Sæde (dybde) 47 cm
Type hjul Bløde hjul
Garanti 10 år
Lev. varenummer 326G

Udvidet beskrivelse

Interstuhl designede Goal-serien for at skabe en kontorstol, som ikke bare var ergonomisk og komfortabel at sidde på, men designet skulle også udvise en professionel attitude. Goal-serien passer dermed perfekt ind i både små og store kontormiljøer, hvor der ikke ønskes at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller design. Derimod er denne Goal Limited Edition en rigtig lækker chefstol, hvor alle de fantastiske Goal-egenskaber er bibeholdt, men hvor designet er gjort eksklusivt og stilet.

De mange indstillingsmuligheder gør, at Goal-kontorstolen kan tilpasses den individuelles behov. Stoleryggen kan justeres op og ned, hældningen på sædet kan skiftes mellem tre vinkler samt den indbyggede vægtregulering sørger for, at stoleryggen tilpasser sig den enkelte brugers vægt. Synkronmekanismen gør, at ryg og sæde følges ad og giver dermed den mest optimale siddekomfort. Vigtigst af alt er, at Goal-kontorstolen kan justeres på så mange måder, så man får mulighed for stor siddevariation gennem en lang arbejdsdag. På mange måder er denne stol et "must", hvis du bruger mange timer om dagen ved et skrivebord.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)