• Kontorstol Interstuhl Goal Lav ryg Rød
  • Kontorstol Interstuhl Goal Lav ryg Rød
  • Kontorstol Interstuhl Goal Lav ryg Rød

Kontorstol Interstuhl Goal Lav ryg Rød

Varenr.
118634

InterstuhlGoal-serien er kontorstole i topkvalitet, som er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde, synkronmekanisme samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.

Læs mere
Tilbud

Pr. stk

3.011,25 kr.
Før 6.022,50 kr. Du sparer 3.011,25 kr.
Levering
Forventet levering 14.07.20

Beskrivelse

Goal-serien er kontorstole i topkvalitet, som er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde, synkronmekanisme samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.

Interstuhl designede Goal-serien for at skabe en kontorstol, som ikke bare var ergonomisk og komfortabel at sidde på, men designet skulle også udvise en professionel attitude. Goal-serien passer dermed perfekt ind i både små og store kontormiljøer, hvor der ikke ønskes at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller design.

De mange indstillingsmuligheder gør, at Goal-kontorstolen kan tilpasses den individuelles behov. Stoleryggen kan justeres op og ned, hældningen på sædet kan skiftes mellem tre vinkler samt den indbyggede vægtregulering sørger for, at stoleryggen tilpasser sig den enkelte brugers vægt. Synkronmekanismen gør, at ryg og sæde følges ad og giver dermed den mest optimale siddekomfort. Vigtigst af alt er, at Goal-kontorstolen kan justeres på så mange måder, så man får mulighed for stor siddevariation gennem en lang arbejdsdag.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Producentens Varenummer
102G-RØD
GTIN
5703338279951
Antal pr. pakke
1
Farve
Rød
Stelfarve
Sort
Stoffarve
Rød
Model
Goal
Siddehøjde
53-67 cm
Sædedybde
41-46 cm
Sædebredde
46 cm
Ryghøjde
43 cm
Type
Uden armlæn