• Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort

Kontorstol Interstuhl Goal Høj ryg Sort

Varenr.
36647

InterstuhlGoal-serien er kontorstole i topkvalitet, som er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde, synkronmekanisme samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov. Høj ryg Sort.

Læs mere
Tilbud

Antal

Pr. stk.

Spar

4.921,25 kr.
Før 7.031,25 kr. Du sparer 2.110,00 kr.
På lager
Forventet levering 29.10.21


Beskrivelse

Goal-serien er kontorstole i topkvalitet, som er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde, synkronmekanisme samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov. Høj ryg Sort.

Interstuhl designede Goal-serien for at skabe en kontorstol, som ikke bare var ergonomisk og komfortabel at sidde på, men designet skulle også udvise en professionel attitude. Goal-serien passer dermed perfekt ind i både små og store kontormiljøer, hvor der ikke ønskes at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller design.

De mange indstillingsmuligheder gør, at Goal-kontorstolen kan tilpasses den individuelles behov. Stoleryggen kan justeres op og ned, hældningen på sædet kan skiftes mellem tre vinkler samt den indbyggede vægtregulering sørger for, at stoleryggen tilpasser sig den enkelte brugers vægt. Synkronmekanismen gør, at ryg og sæde følges ad og giver dermed den mest optimale siddekomfort. Vigtigst af alt er, at Goal-kontorstolen kan justeres på så mange måder, så man får mulighed for stor siddevariation gennem en lang arbejdsdag.

OBS: Denne stol kommer som standard med gaspatron der giver en siddehøjde på 53 til 67 centimeter. Kan også leveres med lavere gaspatron der giver en siddehøjde på 48 til 59 centimeter, blot skriv i kommentarfeltet på ordre hvis dette ønskes.

Armlæn kan tilkøbes på varenummer 37407.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Farve
Sort
Model
152GR/10325307
Type
Uden armlæn
Materiale
Aquarius
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
53-67 cm
Sædedybde
41-46 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
46 cm
Ryghøjde
53 cm
Hjultype
Bløde hjul
Stoffarve
Sort
GTIN
5703338167210
Producentens Varenummer
152GR/10325307
Leverandør Varenummer
152GR/10325307