• Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort

Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort

Varenr.
47960

InterstuhlGoal-serien er kontorstole i topkvalitet, der er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.

Læs mere

Beskrivelse

Goal-serien er kontorstole i topkvalitet, der er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.

Goal Dynamic adskiller sig en smule ved ikke at have synkronmekanisme mellem ryg og sæde, som resten af Goal-serien, men giver blot en behagelig vægtreguleret rygstøtte.

Interstuhl designede Goal-serien for at skabe en kontorstol, som ikke bare var ergonomisk og komfortabel at sidde på, men designet skulle også udvise en professionel attitude. Goal-serien passer dermed perfekt ind i både små og store kontormiljøer, hvor der ikke ønskes at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller design.

De mange indstillingsmuligheder gør, at Goal-kontorstolen kan tilpasses den individuelles behov. Stoleryggen kan justeres op og ned, hældningen på sædet kan skiftes mellem tre vinkler samt den indbyggede vægtregulering sørger for, at stoleryggen tilpasser sig den enkelte brugers vægt. Synkronmekanismen gør, at ryg og sæde følges ad og giver dermed den mest optimale siddekomfort. Vigtigst af alt er, at Goal-kontorstolen kan justeres på så mange måder, så man får mulighed for stor siddevariation gennem en lang arbejdsdag.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Farve
Sort
Model
R102R
Type
Uden armlæn
Materiale
Aquarius
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
41-51 cm
Sædedybde
41-46 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
46 cm
Ryghøjde
43 cm
Hjultype
Bløde hjul
Stoffarve
Sort
GTIN
5703338209491
Producentens Varenummer
R102R
Leverandør Varenummer
16GF1