Skip to main content

Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort

Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
  • Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
Kontorstol Interstuhl Goal Dynamic Sort
Varenr.: 47960
Lagerstatus: På lager
Goal-serien er kontorstole i topkvalitet, som er fremstillet i et ergonomisk design og egner sig dermed perfekt til hverdagsbrug. Goal har utallige indstillingsmuligheder som bl.a. højdejusterbar ryg, justerbar sædedybde samt hældnings- og vægtregulering, som alle gør at stolen kan tilpasses den individuelles behov.

kr. 4.765,50
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Ryghøjde 43 cm
Brand Interstuhl
Farve Sort
Materiale Aquarius
Model Goal
Siddehøjde 41-51 cm
Stelfarve Sort
Stoffarve Sort
Type Uden armlæn
Lev. varenummer R102R
Armlæn Nej
Type hjul Bløde hjul
Sæde (bredde) 46 cm
Sæde (dybde) 41-46 cm
Garanti 10 år

Udvidet beskrivelse

Goal Dynamic adskiller sig en smule ved ikke at have synkronmekanisme mellem ryg og sæde, som resten af Goal-serien, men giver blot en behagelig vægtreguleret rygstøtte.

Interstuhl designede Goal-serien for at skabe en kontorstol, som ikke bare var ergonomisk og komfortabel at sidde på, men designet skulle også udvise en professionel attitude. Goal-serien passer dermed perfekt ind i både små og store kontormiljøer, hvor der ikke ønskes at gå på kompromis med hverken siddekomfort eller design.

De mange indstillingsmuligheder gør, at Goal-kontorstolen kan tilpasses den individuelles behov. Stoleryggen kan justeres op og ned, hældningen på sædet kan skiftes mellem tre vinkler samt den indbyggede vægtregulering sørger for, at stoleryggen tilpasser sig den enkelte brugers vægt. Synkronmekanismen gør, at ryg og sæde følges ad og giver dermed den mest optimale siddekomfort. Vigtigst af alt er, at Goal-kontorstolen kan justeres på så mange måder, så man får mulighed for stor siddevariation gennem en lang arbejdsdag.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)