• Kontorstol Interstuhl Famos Ekstra høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Famos Ekstra høj ryg Sort
  • Kontorstol Interstuhl Famos Ekstra høj ryg Sort

Kontorstol Interstuhl Famos Ekstra høj ryg Sort

Varenr.
46742

InterstuhlFamos kontorstolen er i sig selv en invitation til at sætte sig. Den gode siddekomfort gør sig gældende i både kortere og længere perioder. Famos er ikke blot en behagelig kontorstol, men den er også af god kvalitet, har høj slidstyrke samt et flot design med mange interessante detaljer.

Læs mere
Tilbud

Pr. stk

5.201,63 kr.
Før 8.002,50 kr. Du sparer 2.800,88 kr.
Levering
Forventet levering 14.07.20

Beskrivelse

Famos kontorstolen er i sig selv en invitation til at sætte sig. Den gode siddekomfort gør sig gældende i både kortere og længere perioder. Famos er ikke blot en behagelig kontorstol, men den er også af god kvalitet, har høj slidstyrke samt et flot design med mange interessante detaljer.

Den ergonomiske opbygning giver den gode siddekomfort, som understøttes af en række funktioner, der gør det muligt at finde den indstilling som passer bedst til den enkelte. Således får du med Famos kontorstolen justerbar sædedybde, vægtjusterbar vippefunktion, nem trinløs rygegulering samt en universal og justerbar gaspatron. Alle Famos stole er desuden opbygget med synkronmekanisme, hvor ryglænets vinkel tilpasser sig den enkelte bruger. Endelig er Famos kontorstolen fremstillet i kraftig koldskumskvalitet.

Famos kontorstole har et naturligt højt ryglæn, hvoraf Famos stolen også fås med indbygget hovedstøtte, som giver en ekstra høj ryg.

Der kan fås justerbar T-armlæn til stolen som enten 2D eller 4D. 4D vil sige justerbar i højde, bredde og dybden samt drejelig.

OBS: Denne stol kommer som standard med gaspatron der giver en siddehøjde på 48 til 59 centimeter. Kan også leveres med højere gaspatron der giver en siddehøjde på 53 til 67 centimeter, blot skriv i kommentarfeltet på ordre hvis dette ønskes.

Specifikationer

Mærke
Interstuhl
Producentens Varenummer
1F62
GTIN
5703338206438
Antal pr. pakke
1
Farve
Sort
Materiale
Aquarius
Model
Famos
Stelfarve
Sort
Siddehøjde
48-59 cm
Sædedybde
43 cm
Armlæn
Nej
Sædebredde
48 cm
Ryghøjde
73-79 cm
Hjultype
Bløde hjul
Stoffarve
Sort
Type
Uden armlæn