Skip to main content

Kontorstol Interstuhl Every 182E Hvid/Sort

Kontorstol Interstuhl Every 182E Hvid/Sort
  • Kontorstol Interstuhl Every 182E Hvid/Sort
  • Kontorstol Interstuhl Every 182E Hvid/Sort
Kontorstol Interstuhl Every 182E Hvid/Sort
Varenr.: 62238
Lagerstatus: 4-9 dage
Every er serien af kontorstole, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Det åndbare ryglæn bestående af et stilet trådnet ser ikke bare godt ud, men giver samtidig en fantastisk siddekomfort. Every-serien har det smarte Autolift-System, som automatisk tilpasser sig brugerens vægt og måden denne sidder på. Det betyder at flere brugere kan bruge stolen uden at skulle tilpasse siddeindstillingerne manuelt. OBS: DENNE STOL ER UDEN ARMLÆN, SELVOM DEN PÅ BILLEDET ER VIST MED ARMLÆN!
kr. 3.748,53
Ekskl. moms
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Vægt 15
Brand Interstuhl
Farve Hvid
Materiale Aquaris
Model Every
Ryghøjde 60
Siddehøjde 42-53
Type Uden armlæn
Sæde (bredde) 49
Sæde (dybde) 43
Armlæn Nej
Type hjul Bløde hjul
Garanti 10 år
Lev. varenummer 182E/2283/3283

Udvidet beskrivelse

OBS: Stolen der forhandles er uden den sorte støtte i ryggen som der er på billedet.

Every-seriens smarte Autolift-System indstiller automatisk sædedybde, -hældning og lændestøtte, så brugeren sikrer sig den bedst mulige siddestilling. Det betyder, at når man læner sig tilbage, så hæver sædets forreste del sig en smule. Derved glider brugeren en anelse tilbage i sædet og får dermed den optimale siddekomfort. Skulle man have behov for det, så kan ryglænets hældning alligevel finindstilles med tre forskellige hældninger.

Det stilede ryglæn er også et af Every-seriens kendetegn. Ryglænet består af hele fire forskellige materialer som sørger for, at siddekomforten, holdbarheden og åndbarheden er med hele vejen. På varme sommerdage kommer Every rigtig til sin ret, da trådnettet sørger for at varmen kan slippe væk fra kroppen. Samtidig blokkerer materialerne i ryglænet for luft og træk bagfra, så ryggen ikke føler sig generet af gennemtræk.

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)