Skip to main content

KONTORMASKINER

KONTORMASKINER
  • KONTORMASKINER
KONTORMASKINER
Varenr.: 8001525
Lagerstatus: 1-3 dage
Hos Mogens Daarbak A/S leverer vi produkter til print-, kopi- og dokumenthåndtering samt udstyr til videokonference og AV-løsninger i høj kvalitet.

Vi tilbyder løsninger, der dækker ethvert behov hos en moderne virksomhed. Hvad enten du har brug for en løsning, der omfatter flere produkter eller en løsning, der indeholder et enkelt produkt.

Vi samarbejder tilmed med nogle af verdens bedste producenter og distributører af kontormaskiner og teknisk udstyr. Vores brede udvalg gør, at vi altid kan levere den helt rigtige maskine eller det rigtige udstyr til ethvert kontor. Gældende for alle vores leverandører er, at de ikke går på kompromis med kvalitet og miljø.
Pris ikke oplyst.
Antal pr. pakke/æske: 1
Køb flere og spar
Alle priser er ekskl. moms

Specifikationer

Model Kontormaskiner
Lev. varenummer Kontormaskiner

Udvidet beskrivelse

Dokumenthåndtering
Vi hjælper med alle former for dokumenthåndtering fra  fysiske print og kopier til digital håndtering. Vi har et tæt samarbejde med producenterne, som er blandt de bedste på området. I udvælgelsen af producenterne ligger vi primær vægt på kvali­tet, leverings­hastighed/sikkerhed, miljø­mæssige hensyn samt prisniveau.    

Vores samarbejdspartnere er:

RICOH er leverandør af alt fra kopimaskiner, multimaskiner (mfc), software og dokumenthåndteringssystemer. Kontakt os gerne for mere information om Ricoh produkter.

LEXMARK er en førende udvikler, producent og leverandør af udskrivnings- og billedløsninger til virksomheder og hjem. Lexmarks produkter omfatter laserprintere, inkjetprintere, multifunktionsenheder, matrixprintere og tilhørende tilbehør, tjenesteydelser og løsninger.

Videokonference
Videokonference vinder mere og mere indpas i Danmark og udlandet.

Videokonference kan bidrage til en bedre kommunikation, en hurtigere beslutningsproces og en øget fleksibilitet.

Derfor er der et stigende behov for videokonference med simple opkoblingsmetoder og en god og sikker kvalitet.

AV-løsninger
Et komplet møde- eller konferencelokale forener lyd og billede med let og brugervenlig betjening, så både værten og mødedeltageren får den bedste oplevelse. Der findes mange muligheder på AV-området bl.a. projektorer, interaktive whiteboards og professionelle monitorer.

Mogens Daarbak A/S tilbyder Videokonference og AV-løsninger i tæt samarbejde med den danske distributør DS DISPLAY, som er Danmarks førende distributør af professionelle AV-løsninger, projektorer, videokonference, storformatprint samt relateret tilbehør.

Kasseapparater
Vi tilbyder en bred vifte af funktionelle og brugervenlige kassesystemer. Sortimentet tæller både de numeriske, - alfanumeriske, POS-systemer samt dankortterminaler.

Vi forhandler Sharp kassesystemer.

SHARP har gennem mange år været producent af kassesystemer, og deres store know-how og stærke produkter, gør dem til et af de bedste mærker i branchen. SHARP har en kasse til et hvert behov, og de fleksible programmeringsmuligheder gør SHARP til en stærk samarbejdspartner.

For yderligere informationer om kontormaskiner kontakt kundeservice på mail eller pr. tlf. 96 33 33 33.  

Andre har også set

Måske er du også interesseret i

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)