Skip to main content
Dine genveje

Papirkurv

Her finder du et stort udvalg af papirkurve i både læder og aluminium, men også farver som grøn, rød, hvid, sort og transparent – alle sammen i lækre og holdbare materialer fra mærker som Allura, Durable, Sis og Brabanti. Køb din nye papirkurv hos daarbak.dk

resultater

Papirkurv fra markedets bedste leverandører.

Vores mangeårige samarbejde med landets bedste leverandører som Rich Müller, BinBin, Orth og Twinco giver dig de bedste kvalitetsvarer, hvor der er kælet for detaljerne. Vi har papirkurve i traditionelle og rene former, men også kurve med mere et mere moderne udtryk, så din papirkurv kan bidrage til en stilfuld indretning på kontoret.

Saml dine papirrester ét sted.

Er skrivebordet overdynget med stakker af papir, så er det måske på tide at få ryddet ud. Med en papirkurv fra Mogens Daarbak A/S får du en praktisk og stilfuld løsning til at få skabt overblik. Måske har du også brug for mere orden i dine skriveartikler? Så forhandler vi ligeledes pennebægre, men også fodstøtter, så dit arbejdet ved skrivebordet bliver mere behageligt – naturligvis i samme kvalitetsmaterialer, som vores resterende vareudvalg er præget af. Køb en kvalitets papirkurv nu og får styr på kontoret.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)