Skip to main content
Dine genveje
Tegneredskaber

Tekniske tegneredskaber

Skal du måle ’lige nøjagtig’, så gør du det bedst med en lineal her fra siden. Uanset, om det er til værkstedet, skole-, hjemme- eller kontorbrug har vi et bredt udvalg af alle de bedste tommestokke, målebånd og linealer fra Linex og Staedtler Mars Matic, der er kendetegnet ved høj kvalitet og holdbare produkter. Hos os finder du forskellige længder, udformninger og materialer i alt fra aluminium, silicone, træ og plast.

resultater

Tegn lige streger med kvalitetsprodukter

Skal det være slut med knækkede linealer, kan du roligt anskaffe dig en her på webshoppen. Vi ved, hvor vigtigt det er med det rette udstyr, og vores sortiment er derfor kun leveret af samarbejdspartnere, der deler vores passion for kvalitetsvarer og samtidig til lave priser. For at sikre et stort udvalg har vi både almindelige, skære-, rulle- og tavlelinealer, vinkelmålere, tommestokke og målebånd, som findes i størrelsen 30 cm til 100 cm. Så hvad enten du søger en lille måler til børnenes penalhus eller en større til kontoret, så finder du den her hos os. Nogle af linealerne er glasklare, farverige, letvægtsaluminium, rustfrie, med mål i centimeter og tommer samt højfleksibelt kunststof, som gør den umulig at knække og ødelægge. Andre har seks forskellige skalaer, omregningstabeller, metrisk inddeling og patenteret antiglide princip, som højner funktionaliteten og gør den mere habil end traditionelle måleinstrumenter. De fleste har indbygget gummiribbe, som forhindrer at den ikke glider,

Alt i én-løsning

Hvis du har minimal plads eller hænderne fulde til daglig, så gør det nemt for dig selv og vælg en alt i én-løsning. Med den behøver du ikke at slæbe på flere separate måleinstrumenter, da den på én og samme tid både udgør behovet for gradmåling, tegnetrekant og lineal. Den er særlig egnet til undervisning i geometri og tegning af geometriske figurer, men kan også bruges til andre kreative formål. Du kan også vælge separate vinkelmålere, der er halvcirkulære og har en buelængde på 180 grader eller cirkulære med en buelængde på 360 grader.Vi tilbyder desuden tilbehør til dine tegneredskaber, så du kan lette arbejdet for både dig selv og dine kolleger.

Mogens Daarbak A/S er kendetegnet ved kvalitetsprodukter og god kundeservice

Denne service gælder naturligvis også leveringen af disse tegneredskaber, hvor vi garanterer dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 14.00. Du er også meget velkommen i vores fysiske butikker, hvor du vil opleve den samme gode service. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)