Skip to main content
Dine genveje
Stempelmaskiner

Stempel

Skriver du det samme ord om og om igen? Så er et stempel fra Mogens Daarbak løsningen. Her finder du din nye stempelmaskine eller stempeldispenser i forskellige farver og former fra Desk Mate, Reiner og Trodat i høj kvalitet. 

resultater

Du bestemmer teksten.

Vores brede sortiment indeholder knap 30 forskellige produkter at vælge i mellem. Her finder du både stempelmaskiner med standardtekster som fx bogført, kopi, godkendt og mange flere, ligesom vi også forhandler maskiner, hvor du selv kan indsætte en tekst. Fælles for dem alle er, at de er produceret i kvalitetsmaterialer, der gør dem robuste og slidstærke, samtidig med at stempelpuderne giver en jævn fordeling af stempelfarven, så stemplet bliver helt perfekt. Alt samlet ét sted.

Søger du efter en webshop, som har alt, du har brug for, samlet ét sted?

Så er du landet på rette hylde. Vi tilbyder mere end 16.000 forskellige varer, så chancen for at du finder, det du søger, er ganske stor. Måske mangler du en hæftemaskine til at holde sammen på dine papirer? Hvis du bestiller inden kl. 14.00 i hverdagene, så leveres pakken allerede dagen efter.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)