Skip to main content
Dine genveje

Stiftblyanter og Stifter

Køb pencils og stiftblyanter i høj kvalitet til billige priser. Tag et kig i udvalget herunder, og find flere modeller fra bl.a. Pentel, Staedtler og Pilot. 

resultater

Stort udvalg – lave priser

Med langt over 30 forskellige pencils tilbyder vi dig et bredt udvalg mange forskellige modeller i flere farver – fx blå, grå, rød og sort. Vores samarbejde med bl.a. Eco og Parker garanterer dig produkter, der lever op til vores høje standarder for kvalitet. Derved er du altid sikret en løsning af markedets højeste kvalitet – hvad end det er skrive- og tegneredskaber, IT og elektronik eller andre varer, det drejer sig om. Foruden vores høje krav til kvalitet, gør vi ligeledes en dyd ud af at levere varer til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med – naturligvis uden at det går på kompromis med kvaliteten.

Skriv grønt med en sort pencil

Flere af vores pencils har BeeGreen-mærkatet, hvor alle plastdele er fremstillet af genanvendt plast. Det samme gælder flere af vores whiteboard-markere og kuglepenne – desuden har et udvalg af vores permanente markere svanemærket, der er produceret af materialer, der er mindst muligt belastende for miljøet. Før du afslutter din bestilling, så husk bly til din nye pencil, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge den.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)