Skip to main content
Dine genveje

Overstregningspenne

Hvis det er tid til at udskifte dine overstregningspenne, er du kommet til det rigtige sted. Herunder finder du overstregningstuscher fra fx Pilot, Staedtler og Noa i mange forskellige farver – bl.a. blå, grøn, gul og orange. Har du i stedet behov for midlertidig markering i dine dokumenter, så anbefaler vi, at du i stedet benytter indexfaner.

resultater

Markér, og streg over

Med overstregningspenne fra Mogens Daarbak A/S bliver markeringen en leg. Med farver som turkis, pink og violet kan du let skabe overblik over den tekst e.l., du arbejder med. Overstregningstuscherne er produceret i kvalitetsmaterialer – bl.a. med hurtigttørrende blæk så du undgår at smitte af på resten af papiret. Desuden forhandler vi den eftertragtede Frixion-pen, der gør det muligt at slette din overstregning igen. 

Vi samarbejder med de bedste leverandører

Stanger, Post-it og Pentel er udsnit af de mange producenter, vi samarbejder med, som sikrer dig den bedste løsning. Vores pencils, rollerpenne, blyanter og de resterende skriveredskaber bliver ligeledes leveret af landets bedste producenter, som også garanterer dig og din virksomhed kvalitetsprodukter. Se desuden vores udvalg af tilbehør , hvor du finder mange anvendelige produkter til dine skriveredskaber. 

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)