Skip to main content
Dine genveje

Fiberpen

Mangler du nye fiberpenne, så er du kommet til det rette sted. Vi forhandler de kendte mærker i forskellige prisklasser til forskellige behov. Du kan let finde lige den fiberpen, som du mangler ved at sortere i menuen til venstre. Vi har et bredt udvalg af skrivebredder og søger du en fiberpen med en helt bestemt funktion, så har vi den sikkert også. 

resultater

Fiberpenne til alle

Vores sortiment byder på mange forskellige fiberpenne i flere farver fra Artline, Paper Mate og Pilot samt Stabilo og Staedtler. Alle er produceret i kvalitetsmaterialer, der bl.a. gør, at nogle penne kan efterlades uden hætte på uden at tørre ind. Desuden forhandler vi penne med forskellige stregbredder, så du kan finde den, der passer til dit behov. Lige meget hvilken fiberpen, du ender med at vælge, får du et kvalitetsprodukt, der kan bruges gang på gang. 

Skriveredskaber i lange baner

Hos Mogens Daarbak forhandler vi ikke kunne én type skriveredskab, men i stedet et bredt sortiment med mange forskellige typer redskaber. Hvis du fx mangler markere  til din whiteboard-tavle  eller kuglepenne til at stå på skrivebordet, er vi leveringsdygtige. Tag et kig rundt på webshoppen, og find alt, hvad du mangler til kontoret.

Velkommen hos
Venligst vælg privat (inkl. moms) eller erhverv (ekskl. moms)